Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 9. joulukuuta 2013

Pikavisiitillä Tallinnassa

Kävimme marraskuun lopussa pikavisiitillä Tallinnassa. Olimme Tommin kanssa kahdestaan matkassa. Tarkoitus oli syödä hyvin ja rentoutua, mutta kuinkas sitten kävikään.. Olimme sopineet tapaavamme Tommin ystäväpariskunnan ruuan ja illanvieton merkeissä ja ilta venähtikin yökerhoon asti. Paluumatkalla laivan keinuessa myrskyssä olo ei ollut sieltä parhaasta päästä tai levännyt. Hauskaa oli joka tapauksessa.

Yövyimme toista kertaa Swisshotellissa. Hotelli on erinomainen valinta, mikäli kaipaa perushotellia siistimpiä puitteita ja jopa ripauksen luksusta. Pidämme hotellista erittäin paljon, vaikkakin viimekesän yöpymispaikkamme, Telegraaf hotelli on samassa hintaluokassa myös erinomainen valinta. Telegraafin sijainti on parempi, kun taas Swississä rakastamme ylellistä sauna- ja uima-allasosastoa. Saunasta on mm. upeat maisemat kaupunkiin. Lähtöpäivänämme pyrytti ankarasti ja lumisadetta oli kiva tarkkailla sisällä lämpimässä omassa huoneessa sekä saunaosastolla. Jos Tallinnan kylpylät kiinnostavat, niin olen kirjottanut aikaisemmin suositun postauksen myös Tallinnan kylpylähotelleista täällä.

Kävimme porukalla illallisella Mekk ravintolassa, jota on kehuttu ja taisipa paikka olla myös rankattuna tänä vuonna Viron top ravintoloiden listalle sijalle 12. Söimme neljän ruokalajin joulumenuun, joka osottautui pettymykseksi. Ruoka oli jopa mautonta ja kuivaa, jota en tämän tason ravintolalta olisi odottanut. Onko joku muu käynyt lähiaikoina Mekk ravintolassa? Oliko kokemus parempi?

En juuri valokuvannut reissumme aikana, mutta alla muutama maisemakuva huoneestamme Swisshotellista.


Yllä maisema tullessamme ja lähtiessämme. Lunta oli tupruttanut yön ja aamun aikana kiitettävästi. Alla kuva huoneestamme. 


Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu