Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ilotulituksen ihailua

Vietimme itsenäisyyspäivää tänä vuonna Tampereella. Kaupunki oli maksanut ilotulituksesta 5500 euroa, mutta miten mahtavan shown he olivatkaan tällä rahalla saaneet! Myös meidän pikkuinen tuijotti ilotulitusta lumoutuneena, kuten kuvasta näkyy. Neiti ei pelännyt ollenkaan raketteja, vaikka kova pauke kuului ja kyseessä oli hänen ensimmäinen ilotulituksensa. Oli hienoa nähdä ilotulitus nyt, sillä uutena vuotena raketit jäävät suurella todennäköisyydellä näkemättä.  

Matkasuunnitelmien osalta olemme varanneet kevääksi Levin matkan (maaliskuu) ja tammikuussa suunnataan Kanarialle. Mietimme myös suunnitelmia kesämatkan osalta. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että lähdemme Ranskaan Nizzaan sekä ajelemme myös Ranskan maaseudulle sisämaahan. Heti kun alamme suunnitella kesää enemmän, kirjoittelen toki enemmän suunnitelmistamme. 

Poikkesimme myös pikaisesti marraskuun lopussa Tallinnassa. Siitä reissusta kirjoittelen huomenna enemmän, vaikka mitään kovin kummallista kerrottavaa ei tällä kertaa ole. 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu