Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 14. toukokuuta 2012

Mitä jäi mieleeni Barcelonasta?

Varasin Barcelonan lennot hyvin samoihin aikoihin Amsterdamin lentojen kanssa. Sain houkuteltua siskoni matkakaveriksi ja varasimme lennot pääsiäiseksi eli 7-11.4.2009. Aluksi Barcolonan kanssa kilpaili Madrid, mutta päädyimme Barcelonaan siitä syystä, että olimme kuulleet kaupunkia kehuttavan todella paljon.

Matkan ajankohta: Kevät on kai yleisesti hyvä matkustusajankohta. Meille sattui huono onni sään kanssa, sillä parina päivänä satoi ja muuten niin aurinkoinen Barcelona näytti hieman synkältä. Matkan pituutena pitkä viikonloppu tai viikko on hyvä.

Majoitus: Varasimme neljän tähden Acta Atrium Palace hotellin, jossa oli pieni sisäuima-allas, poreallas ja sauna. Hotelli oli todella mukava ja tasokas, mutta reilun kävelymatkan päässä varsinaisesta keskustasta. Toisaalta kaikki luksusliikkeet sijaitsivat hyvin lähellä hotelliamme. Myös aamiainen oli hyvä ja ilmainen langaton Internet oli käytettävissä yleisillä alueilla. Voisin mennä samaan hotelliin uudelleenkin. 

Liikkuminen: Barcelonassa liikkuu kätevästi kävellen ja paikallisella metrolla.

Nähtävää: Kaupungissa on useita Gaudin suunnittelemia rakennuksia, mm. Casa Mila La Pidrera ja Parc Güell puisto. Gaudin suunnittelemaa puistoa suosittelen aivan ehdottomasti. Myös Sagrada Família kirkko on upea. Me jätimme museot tällä kertaa väliin ja keskityimme yllä mainitsemieni nähtävyyksien lisäksi shoppailuun. Espanja on katolinen maa ja pääsiäisenä paikanpäällä järjestettiin erilaisia mielenkiintoisia paraateja ja kulkueita. Kaupat olivat pyhinä kiinni.

Kannattaako mennä: Ehdottomasti kyllä, menen itse varmasti vielä uudelleen Barcelonaan ja toivon aurinkoisempaa säätä.

Mitä te muut Barcelonassa käyneet muistatte kaupungista? Onko teillä joitain ehdottoman hyviä vinkkejä seuraavaa Barcelonan reissuani varten?





Hotellimme Atrium Palace oli viihtyisä ja siisti hotelli, josta löytyi myös pieni uima- ja poreallas sisätiloista.














Casa Mila La Pidrera

Parc Guëll










Sagrada Família




pääsiäiskulkueita







Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu