Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hotellien vertailu Sveitsissä

Hotellien vertailu osoitti nopeasti, että Sveitsi ei ole mikään halpa maa. Kesäaikaan joutuu majoituksesta maksamaan ruhtinaallisesti enemmän, kuin monissa muissa maissa. Esittelen alla muutaman vaihtoehdon, joita pohdittiin ja sitten ne hotellit, joihin päädyttiin:

Geneve
Aloitamme loman Genevestä hotelli Suite Novotel Genevessä. Genevestä on hankala löytää ainakaan sesonkiaikaan edullista majoitusta. Yksi yö maksaa n. 180 euroa ja se riitti kolmen tähden hotelliin. Hotellimme on lähellä lentokenttää, sillä sieltä sai samalla hinnalla paremman tähtiluokituksen hotellin ja samalla meidän on helppo hakea vuokra-auto lentokentältä Geneven pätkän jälkeen. Geneve ei ollut helpoin paikka auton kannalta. Monissa hotelleissa on maksulliset parkkipaikat ja sen vuoksi totesimme, että kaupungissa on helppo käyttää julkisia kulkuneuvoja ja ottaa sitten auto vuokralle vasta Genevestä lähtiessämme.

Suite Novotel on saanut hyvät käyttäjäarviot ja hotellin vieressä sijaitsee suuri ostoskeskus. Hotelli tarjoaa kaikille asiakkailleen ilmaisen Geneven joukkoliikenteen käytön ja torstai-iltaisin ilmaisia hierontoja. Päädyimme siis valitsemaan tämän hotellin yllä mainittujen seikkojen ja asiakas-arvioiden perusteella. Ymmärtääkseni matka keskustaan ei ole kovin pitkä, mutta vaatii bussikyydin.

Alla Hotels.com generoimat tarjoukset Geneveen:


Interlaken, Grindelwald

Seuraavat pari päivää vietämme Interlakenin alueella Grindelwaldissa. Alusta asti oli selvää, että haluamme Interlakenin alueelle vaeltamaan, sillä aluetta oli kehuttu paljon. Vaikeampaa olikin sitten päättää sijainti alueella. Majoituksia ja nettikirjoituksia vertailemalla päädyin Grindelwaldiin. Grinderwald taitaa olla alueen kylistä kalliimasta päästä, mutta sijainniltaan hyvä ja erittäin kaunis, mikäli kommentteihin on uskomista.

Hotellimme Grindelwaldissa on kahden tähden Tschuggen, joka on saanut hyvät arviot eri sivustoilla. Jos hotellin löytäminen Genevestä on hankalaa, niin ei se ole helppoa myöskään tällä alueella. Maksamme kolmen yön yöpymisestä reilu 400 euroa eli n. 140 euroa /yö. Huomionarvoista oli se, että tällä alueella joutuu maksamaan 100 euroa / yö jo jaetuista kylpyhuonefasiliteeteista, mutta toisaalta Sveitsissä suunnilleen kaikki majoitukset ovat siistejä. Tämä hotelli valikoitui sijainnin (sijainti Grinderwaldin sydämessä) ja hinnan ja muiden asiakasarvioiden perusteella.

Alla Hotels.comin generoimia tämän hetken tarjouksia Grinderwaldiin:


Ascona
Matkaetappimme kaksi viimeistä yötä menevät pienessä kylässä Asconassa lähellä Italian rajaa. Tämä sijainti valikoitui matkalle ihan sattumalta. Löysin hotellimme ja ihastuin siihen. Hotelli vaikuttaa antavan matkan aikana eniten vastinetta rahoille kuvien perusteella ja toisaalta Italian rajalla on taatusti lämmintä, jos muualla Sveitsissä on viileää.

Hotelleja Asconassa:


Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu