Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Shoppailu Meksikossa

Shoppailuintoinen voi löytää Meksikosta monenlaista ostettavaa.

Shoppailu Meridassa

Meridassa kaikki on huomattavasti halvempaa kuin rannikolla eli mahdollisuuksien mukaan ostokset kannattaa hoitaa siellä. Emme kuitenkaan ostaneet juuri mitään Meridasta. Matkanjärjestäjät hehkuttavat paikallisten tekemiä riippumattoja ja se olisi toki voinut olla mukava ostos, mikäli mökiltä tms. löytyisi hyvä riippumaton paikka. Meridassa ylipäätään on paljon paikallisia liikkeitä ja merkkejä. Esimerkiksi kenkäkauppoja ja paikallisia vaatteita on tarjolla valtavasti ja halvalla.

Yllättäen hotellin viereinen ja halpa jenkkiketju Wallmart osoittautui meidän vakiokohteeksi Meridassa. Ostin sieltä halpoja urheilupaitoja, sukkia, bikinit ja tuliaiskarkkeja ja Wallmartin vierestä muutaman edullisen paidan ja kesähousut. Kävimme myös muutamassa modernissa ostoskeskuksessa, joista matkaan tarttuivat Nine Westin kengät. Ostoskeskukset ovat hiukan kaupungin ulkopuolella, mutta niihin pääsee kätevästi taksilla ja puitteet ovat modernit.
Zingaran kesälaukku kullan ja beigen sävyssä


Shoppailu Playa del Carmenissa

Playa del Carmenissa on enemmän länsimaisia ostosmahdollisuuksia ja turistimyymälöitä kuin Meridassa. Playa del Carmenin keskustassa on todella pitkä kävelykatu täynnä erilaisia turistimyymälöitä sekä vaate- ja kenkäliikkeitä. Kansainvälisiä liikkeitä on hyvin edustettuna. Suuri osa myynnissä olevista asioista on kuitenkin turistitavaraa ja hinnoissa saattaa myös piillä turistilisää. Länsimaisissa kaupoissa hinnat ovat taas samoja riippumatta kaupungista tai sijainnista. Playa del Carmen on kuitenkin keskimäärin parempi paikka shoppailuun länsimaisen näkökulmasta kuin Merida. Jos etsii paikallisia vaatteita ja kenkiä, niin niitä on hankalempi löytää Playa del Carmenista. Turistimyymälät myyvät kyllä hyvällä katteella perinneasuja.

Koruliikkeitä löytyy myös paljon Meridasta ja Playa del Carmenista. Hopea on kuulemma myös hyvä ostos Meksikossa. Usein koruissa ei ole hintoja näkyvissä, joten niissä on varmasti tinkimisen varaa hinnoissa. Minusta etenkin Playa del Carmenissa hinnat olivat lähtökohtaisesti korkeita.



Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu