Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Shoppailua Italiassa - Toscanan outletit

Ennen lähtöäni Toscanaan tein tietysti pientä tutkimustyötä siitä, millaisia outletteja Toscanasta mahdollisesti löytyy. Italia on muodin mekka, josta ei voi tietenkään lähteä tyhjin käsin kotiin. Nyt kun Toscanan reissu on jo takana, niin kokoan alle tietopaketin shoppailumahdollisuuksista:

Italiasta löytyi minulle hyvin ostettavaa. Parhaat shoppailukaupungit ovat Toscanassa vaatteiden osalta Firenze ja Lucca. Toisaalta myös pienemmistä paikoista löytyy kaikkea kivaa. Toscanan kylistä taas löytyy mitä ihanempia viini- ja ruokaputiikkeja. Lisäksi kävimme kahdessa isossa outletissa (Barberino Designer Outlet ja Val di Chiana Outlet Village). Val di Chiana oli oma suosikkini, mutta molemmat outletit ovat hyviä. Heinäkuun alkuun sattui vielä ylimäräiset alennukset -30-50 % eli hyvää tavaraa sai todella edullisesti. Näistä outleteista löytyy myös miehille paljon kauppoja ja ostettavaa. Tästä esimerkkinä poikaystäväni, jolla meni reissun aikana reilu 400 euroa vaatteisiin ja kenkiin.

The Malliin ei ehditty, mutta sattumalta eksyimme myös Cafe Noirin kenkäoutlettiin sekä Pradan Space nimiseen outlettiin. Pradan outletista sai Pradan tuotteita jo 50-300 euron haitarilla eli suhteellisen edullisesti. Outletissa oli hassu numerosysteemi, joka johtuu siitä, että sinne pääsee kerralla vain 100 henkilöä. Me taidettiin osua paikalle hyvän aikaan, kun ei jouduttu jonottamaan. Mitään ei tullut kuitenkaan ostettua Pradan outletista, vaikka yksi Pradan laukku jäi kieltämättä hieman vaivaamaan.  

Alla yhteystiedot outletteihin:

The Mall
Osoite: Via Europa 8, 50060 Leccio Reggello (FI) Italia (n. 40 min Firenzestä)
Auki: ma-su 10-19
Merkit: kalliita luksusmerkkejä kuten Alexander McQueen, Armani Jeans, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Dior, Ermenegildo Zegna, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, Hogan, I Pinco Pallino, Loro Piana, Marni, Pucci, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Sergio Rossi, Stella McCartney, Tod's, Valentino, Yves Saint Laurent, yht. 85 merkkiä.

Barberino Designer Outlet
Osoite: Via Meucci, Firenze, 50031 Barberino del Mugello, Italy
Auki: ti-su 10-21
Merkit: mm. Furla, Guess Jeans, Missoni, D & G, Prada, Pinko, Calvin Klein Jeans, Roberto Cavalli, Puma ym.

Val di Chiana Outlet Village
Osoite: Via Enzo Ferrari, 5, 52045 Foiano della Chiana, Arezzo, Tuscany
Auki: kesällä 1.6-31.8 ma-pe 10-20, la-su 10-21

Merkit: mm. Americanino, Benetton, Bottega del Sarto, Calvin Klein Jeans, Caporiccio, Fornarina, Gaudi, Quess, Oltre, Replay, Rifle, Sisley, Stefanel, Tommy Hilfiger, Zuiki ym.

Space Outlet
Jätti-iso kompleksi, joka myy vain Pradaa ja Miu-Miuta
Via Levanella Becorpi
Localita Levanella, S.S. 69 Montevarchi
Italy

Tunnisteet: , , , ,

4 kommenttia:

6. kesäkuuta 2012 klo 11.05 , Blogger Red Rose kirjoitti...

Hyvän näköinen lista, kiitos jakamisesta! Toiveissa olisi kesäloman aikana käväistä Toscanassa Firenzen alueella. Minä tosin en taitaisi päästä outleteistä ilman ostoksia...

 
6. kesäkuuta 2012 klo 11.39 , Blogger SuviV kirjoitti...

Moi! Kiva jos listasta on hyötyä. En löytänyt mitään vastaavaa listaa suomen kielellä silloin, kun olisin sitä itse tarvinnut. Piti siis laatia oma lista :) Olen myös jälkikäteen ihmetellyt, että miten ihmeessä kävin Pradan outletissa ostamatta mitään??? Jos menisin nyt uudestaan, niin samaa ihmettä tuskin tapahtuisi enää.

Kurkkasin muuten blogiisi ja vaikutti sen verran mielenkiintoiselta, että sait minusta heti lukijan. Firenzen postaus on muuten huomenna tulossa eli toivottavasti siitäkin saa jotain vinkkiä. Hauskaa reissua!

 
1. toukokuuta 2013 klo 11.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieno lista, kiitos paljon! Ollaan lähdössä reilun viikon päästä Toscanaan lähelle Firenzeä, joten taidetaan yrittää ehtiä useampaankin paikkaan. Pitää vain googlata, missä nuo paikat ja laittaa valmiiksi navigaattoriin =)

 
3. toukokuuta 2013 klo 19.34 , Blogger SuviV kirjoitti...

Kuulostaa kivalta. Tosiaan Pradan outlet ja Cafe Noirin outlet löytyivät ihan sattumalta kun olivat matkan varrella matkalla johonkin. En tietenkään enää muista mihin :) Mutta muistelen, että noihin paikkoihin löytyi melko helposti. Hauskaa matkaa!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu