Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 31. toukokuuta 2012

Kuala Lumpur

Teimme parin päivän reissun Langkawista Kuala Lumpuriin lentäen. Sisäiset lennot maksoivat muistaakseni edestakaisin alle 100 euroa ja ainakin Malaysian Airlines on luotettava yhtiö. 


Kuala Lumpuri on shoppailijan paratiisi valtavine ostoskeskuksineen. Erityisesti Bukit Bitang alueella on paljon erilaisia ostoskeskuksia. Pavillion on kaupungin suurin ostoskeskus. Löysimme Pavillonista useita hyviä ja laadukkaita kenkiä tavaratalosta nimeltä Parkson. Omaksi suosikkimerkikseni nousi Valentino Rudy, jonka kengät olivat jalassa äärettömän mukavia ja tuntuivat hyvälaatuisilta. Kengät ovat paikalliseen hintatasoon nähden kalliita, mutta suomalaisittain vielä kohtuuhintaisia. 

yksi lukuisista ostoskeskuksista

Paikallisia ostosmahdollisuuksia etsivän kannattaa suunnata BB Plazalle / Sungai Wang Plazalle. Budjettilöytöjä voi tehdä myös Petaling Streetillä Chinatownissa. Muista kuitenkin tinkiä! Jos on kaupungissa pidempään, niin kannattaa harkita myös kankaiden ostamista tai vaatteiden teettämistä räätälillä. Teetin itse mekon valitsemastani kankaasta ja siitä tuli onnistunut. 



kalakylpy jaloille


räätälillä teetetty mekko

Alta löytyy vielä muutamia kuvia kaupungista:







Petronas Twin Towers


Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu