Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 28. toukokuuta 2012

Mahtava shoppailukaupunki Hong Kong

Olin matkani loppuetapilla muutaman päivän yhdessä maailman tiheimmin asutussa kaupungissa, Hong Kongissa. Keskityin lähinnä kävelemään keskustan alueella sekä shoppailemaan. Olin myös tosi laiska ottamaan valokuvia. Tämä on ehkä heikoin matkapostaukseni ikinä, sillä en muista käytännössä mitään paikkojen nimiä enää. Se pitää kuitenkin todeta, että tykkäsin Hong Kongista valtavasti. 

Hong Kong on ennen kaikkea mahtava shoppailukohde. Sitä kutsutaan siis ihan aiheellisesti yhdeksi maailman parhaista shoppailukaupungeista. Kaupunki on pullollaan toinen toistaan upeampia ostoskeskuksia sekä markkinapaikkoja. Markkinapaikkojen A ja O on tinkiminen. Jos tarjoat puolet alkuperäisestä hinnasta, niin tarjoat luultavasti liikaa. Ja muista myös, että myyjä ei koskaan myy mitään omaksi tappiokseen, vaikka näyttelisi kuinka surkeaa tahansa. Olen huomannut, että tinkiminen on käynyt yhä useammilla toreilla Aasiassa vaikeammaksi ja vaikeammaksi, sillä turistit maksavat helposti moninkertaista ylihintaa ja tyhmähän ei ole se, joka pyytää, vaan se joka maksaa! Ostoskeskusten hinnat ovat kiinteitä ja siellä ei kannata lähteä tinkimään. 

Paikallisista hotelleista piti mainita sen verran, että hyvät hotellit ovat melko hintavia ja huoneet helposti pieniä. Oma hotellini sijaitsi pilvenpiirtäjässä ja huone oli suunnilleen postimerkin kokoinen ;) Se pitää todeta, että huone (kuten Hong Kong yleisesti ottean  muutenkin) oli siisti. 

Antakaahan te minulle vinkkejä seuraavaa Hong Kongin matkaa ajatellen?


näkymiä lentokoneesta


pienen pieni ja kokoonsa nähden kallis hotellihuone



tarjolla on tuoretta ruokaa

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu