Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Gdansk, leppoisan tunnelman kaupunki

Edullista viikonloppumatkaa miettivän kannattaa ehdottomasti harkita Gdanskia Puolassa. Vietin Gdanskissa pääsiäista avomieheni kanssa 22.4-26.4.2011. Matka oli erittäin onnistunut ja sää ihanan keväinen ja aurinkoinen. Tunnelma kaupungissa on mukava ja kaikkialle pääsee kävellen. Suosittelenkin kaupungissa vierailevia nauttimaan tunnelmasta ilman sen suurempia suunnitelmia.

Me olimme varanneet majoituksen Scandic hotel Gdanskista. Hotelli on tasokas ja sijainti hyvä. Mikä parasta hinnat eivät päätä huimaa. Hotellit ja majoitusvaihtoehdot ovat suomalaisittain todella edullisia.  Voin suositella hotellia lämpimästi myös muille. Gdanskissa syö halutessaan edullisesti, toki turistiravintoloissa hinnat ovat jo melkein Suomen tasolla.

Matkan aikana tuli myös poikettua junalla rannikkokaupunki Sopotissa. Sopot yllätti minut todella positiivisesti kauneudellaan. Kaupunki on Gdanskin tapaan sen verran pieni, että kaikkialle pääsee kävellen. Sopot olisi erityisen kiva kohde kesällä, kun merivesi on lämpimämpää. Junalla matkustaminen oli helppoa ja edullista.

Alla kuvia ja tunnelmia matkaltamme. Sopotin kuvat laitoin erilliseen postaukseen, joka tulee myöhemmin.











































Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu