Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Hotellit Langkawilla


Matkan ehdottomasti parasta antia oli Westin hotelli. Hotelli on niin upea, että ansaitsee tämän erillisen postauksen. Kerron myös lyhyesti ensimmäisestä hotellistamme sekä hotellivaihtoehdosta Cenangissa. 

Bayview hotelli, Kuah
Meidän ensimmäinen hotellimme sijaitsi Kuahissa. Hotelli oli siis nimeltään Bayview hotelli ja tähtiluokitukseltaan kolme tähteä. Itse kaupunki (Kuah) on pölyinen ja siellä ei ole paljon nähtävää. Kaupungissa järjestetään yömarkkinoita ja lähellä on toki Eagle Square sekä kaunis puisto.

Varasin hotellin sillä perusteella, että siellä oli uima-allas ja hotellin sanottiin olevan lähellä merta. Hotelli on todella lähellä merta, mutta meri ei välttämättä tarkoita uimarantaa. En suosittelisi välttämättä kenellekään Kuahia yöpymispaikkana. Suunnatkaa ennemmin rannoille, esim Cenangille tai hotelleihin, joissa on oma yksityisranta. Kuahista taisi olla melkein 20 kilometria Cenangin rannalle, joten ensimmäinen hotellimme oli pettymys, vaikkakin muuten siisti ja toimiva. Hotellissa oli rauhallinen uima-allasalue ja aamiainen kuului hintoihin. Hotelli on hyvä etappi niille matkustajille, joiden on tarkoitus jatkaa lautalla Malesian mantereelle, sillä lauttaterminaali on melko lähellä. Toinen plussa on edullinen hinta. Kuahissa majoittuu huomattavasti halvemalla, kuin rannalla. Minusta lomalla kannattaa kuitenkin ehdottomasti maksaa enemmän rantasijainnista.

Sijainti Cenangissa
 Cenangin rannalla suosittelisin ehdottomasti tätä hotellia, Hotel Sheratonia, jonka allas- ja ranta-alue näyttivät todella kivoilta tai ihan vieressä olevaa toista upeaa hotellia, Casa del Maria. Ylipäätään suurin osa palveluista, ravintolasta ja muusta tarjonnasta on keskittynyt Cenangin alueelle. Jos Sheraton tai Casa del Mar on omalle budjetille liian kallis, niin kannattaa katsoa muita lähihotelleja.


ensimmäisen hotellimme, Bayview hotellin uima-allasalue
Cenang Beach
lounas Cenangilla
Cenang beach
Toinen Langkawin hotellimme Westin oli sijainniltaan vähän syrjässä, mutta todellinen paratiisihotelli upean aamiaisen ja yksityisrannan kera. Westin on aika kallis, viiden tähden hotelli ja olimme varanneet sinne yöpymisen vain neljäksi yöksi. Nämä neljä yötä olivat ehdottomasti jokaisen pennin arvoisia. Hotellin aamiainen on paras koskaan syömäni hotelliaamiainen. Siellä oli tuoreita hedelmiä, erilaisia jogurttiannoksia, erilaisia paikanpäällä paistettavia pannareita ja munakkaita, leipää, salaattia ja kaikkea, mitä nyt osasikaan toivoa! Hotellin illallisbuffet oli myös 20 euron hintaan nähden ihan hintansa arvoinen. Pöydässä oli tarjolla mm. hummeria, kalaa, erilaisia katkarapuja yms. tuoretta ja maukasta ruokaa. En kuitenkaan jaksaisi syödä useana iltana samaa buffettia. Hyvänä ranvintolavinkkinä antaisin etenkin Westinissä yöpyville Captains Place nimisen ravintolan melko lähellä hotellia. Ravintola sijaitsee meren rannalla ja ruoka oli älyttömän hyvää. Westiniä voi kuitenkin ehdottomasti suositella hotellina ja voisin mennä sinne uudestaankin. Ainoa miinus on hieman syrjäinen sijainti Cenangiin nähden. Plussaa kuitenkin ruuista, upeasta pihasta, maisemista ja allas-alueista (kolme uima-allasta) sekä omasta rannasta. 


hotellihuoneemme Westinissä

Allasalue lähellä merta
kaiteen yli oli mahdollista myös ihastella merinäköaloja


pienempi allas myöskin lähellä merta

kolmas allasalue

hotelli mereltä kuvattuna



hotellin ranta
hotellin ranta
hotellin alueella saattoi nähdä myös sarvilintuja (Hornbill)
  • erittäin maistuva hotellin illallisbuffet



Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu