Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Suunnitelmamme Toscanan reissulle

Olimme poikaystäväni kanssa 10 päivän reissulla Toscanassa 28.6-8.7.2011. Jaan tässä alkuperäisen matkasuunnitelmamme ja tuon tänne blogiin myöhemmin myös kohdepostaukset, joissa näkee tarkempia kuvia reissulta.

Matkasuunnitelma:
Olimme varanneet Finnairin lennot Pisaan ja kentällä meitä odotti myös etukäteen Hertzin kautta varaamamme vuokra-auto. Varasimme myös majoitukset etukäteen Suomesta käsin. Ensimmäiset kolme yötä olimme Firenzessä, siitä suuntasimme viinitiloille Chianteen ja viimeiset kolme yötä menivät Pisan lähettyvillä. Tarkoituksenamme oli ajella paljon myös lähikaupunkeihin (mm. Siena, Arezzo, Lucca, Volterra, San Gimignano) ja loppulomasta myös rannikolle (Viareggio). Matka toteutui käytännössä suunnitelmamme mukaisena.

Lomamme alkai Firenzestä, jossa yövymme kolme yötä hotellissa nimeltä Together Florence InnTärkein kriteeri tämän hotellin valinnalle oli se, että hotelli on siisti ja tasokas ja sijaitsi autoilijan kannalta helpossa paikassa. Autoilua ei suositella Firenzen keskustassa. Firenzen jälkeen suuntasimme Chiantin seudulle, jossa valmistetaan Italian kuuluisinta punaviiniä. Vietimme neljä yötä maatilamajoituksessa Chiantin maaseudulla Vignamaggio laaksossa. Tätä paikkaa oli kehuttu verkossa romanttiseksi ja upeaksi, joten paikan valinta perustui näiltä osin täysin muiden käyttäjien arvioihin. Tätä osaa matkastamme odotin innolla, sillä olimme suunnitelleet viinimaistelua, rentoutumista maaseudulla ja lähikaupunkeihin tutustumista.

Viimeinen osa matkastamme keskittyi Pisan lähettyville Abitalia Tower Plazalle. Viimeisen hotellin valitsimme Pisan lähelle, sillä siitä on helppo jatkaa loman päätyttyä lentokentälle. Hotelli vaikutti hyvältä ja tasokkaalta eli loistavalta paikalta rentoutua loppuloman 3 viimeistä yötä. Viimeisestä tukikohdastamme ajattelimme lähteä käymään myös rannikolla ja muissa lähikaupungeissa ja pitihän myös Pisan kalteva torni nähdä.





Kuvat ovat maatilamajoituksemme, Il Casellon kotisivuilta

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu