Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 3. tammikuuta 2013

Dubai Fountain ja ympäristö (Dubai downtown)

Dubai downtown on viihtyisää aluetta. Moni tunnistaa alueen varmasti parhaiten Dubai mall ostoskeskuksesta sekä kauniista suihkulähdeshowsta, jota voi ihastella ilmaiseksi aina iltaisin. Alueella on myös paljon ravintoloita sekä perinteisempi arabiatyylinen soukki sekä kuuluisa torni, Burj Khalifa. Myös meidän oma hotelli, Al Manzil sijaitsi tällä alueella, kävelymatkan päässä Dubai mall ostoskeskuksesta.

Huomasin alueella erityisesti kaksi korkeatasoista hotellia, Palace hotellin sekä the Address downtown Dubai hotellin. Uskaltaisin veikata, että molemmat ovat aika hinnakkaita, mutta varmasti erinomaisen hyviä. The Address Downtownin sijainti oli älyttömän hyvä uutta vuotta ajatellen. Sieltä olisi nähnyt kattoterassilta suoraan Burj Khalifa tornin sekä sieltä ammuttavat ilotulitukset ja hotellista löytyvät ilmeisesti ihanat kylpyläpalvelut. Meidän hotelli on uskoakseni alueen hintatasoon nähden edullinen ja sijainti hyvä. Siinä mielessä voin kyllä suositella Al Manzilia. Lisäksi hotellimme illallisravintola oli rankattu Dubain yhdeksänneksi parhaaksi ravintolaksi TripAdvisor palvelussa. Ruoka olikin älyttömän hyvää (tarjolla kansainvälisiä ja arabialaistyylisiä ruokia) ja vieläpä kohtuuhintaista ja ulkomiljöö viihtyisä ja rauhallinen. Hotellin ravintolasta ei kuitenkaan näe ostoskeskukselle tai suihkulähteelle, sillä se on suljettu sisäpiha.

Mikäli haluaa syödä suihkulähteen varrella, ovat paikat tietenkin hinnoiteltu sen mukaisesti. Valinnanvaraa kuitenkin on. Me kävimme Vapianossa, Wafissa ja Meat & Co:ssa. Tykkäsin näistä eniten arabialaistyylistä ruokaa tarjoilevasta Wafista. Meat & CO on pihviravintola ja hampurilaiset ovat älyttömän hyviä. Pihvitkin ovat hyviä, mutta minusta ylihinoiteltuja siihen nähden, ettei hintaan kuulu muuta kuin pihvi ja pieni lisuke (kastike pitää tilailla erikseen). Meat & CO:ssa saa kuitenkin erinomasta alkupalaleipää. 

Suihkulähdeshow oli todella hieno ja taitaa näkyä aina puolen tunnin välein hiukan eri musiikilla ja vesikoreografioilla. Vinkkinä voisin antaa, että kannattaa kävellä ostoskeskuksen pihasta sillan yli ja jatkaa toiselle rannalle. Siellä on paljon ruokapaikkoja ja usein myös väljempää katsoa showta kun kaikki pakkaantuvat siihen ostoskeskuksen pihaan ja eivät tajua liikkua siitä mihinkään. Mieleenpainuvimmat showt olivat minulle Michael Jacksonin "Thriller" biisin tahtiin tehty show (satuimme näkemään sen kolmesti eli kolmena eri iltana) ja Whitney Houstonin "I will alweys love you" näytös. Viimeisestä videopätkä täällä (veikkaan, että tämä on kuvattu jostain Palace hotellin huoneistosta). 

Onko teille shown nähneistä jäänyt joku tietty biisi mieleen?

Kirjottelen vielä erillisen postauksen Burj Khalifasta, kun sieltä on niin paljon kuvamateriaalia. 

The Palace hotellin piha oli upea ja sen läpi pääsi oikaisemaan
Dubai Mall




Wafin ruokatarjontaa. Kuvasta puuttuu paahdettu halloumjuusto ja pari muuta pientä ateriaa




Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

3. tammikuuta 2013 klo 20.17 , Blogger Teea kirjoitti...

Hienoja kuvia ja nuo ruoat näyttävät herkullisilta. Mutta mitä ihmettä siinä vasemmalla on, näyttää vähän puurolta?

 
4. tammikuuta 2013 klo 16.05 , Blogger SuviV kirjoitti...

Jotain tahnaa se oli, olisiko ollut nimeltään moutabel tms. Kuvasta puuttuu harmillisesti osa mezeannoksista, jotka tulivat myöhemmin pöytään. Mm. älyttömän herkullinen paahdettu halloumjuusto puuttuu kuvasta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu