Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

tiistai 11. joulukuuta 2012

Jouluillallinen Dubaissa

Vietämme tänä vuonna joulun Dubaissa ja halusimme varata paremman jouluillallisen jouluaatoksi. Dubaissa tuntuu sitä valinnanvaraa olevan pilvin pimein eli pöydän varaus piti tehdä aika summissa ja ravintoloiden omiin kuvauksiin pohjautuen. Me emme ole perinteisen jouluruuan suuria ystäviä, joten perinteiset joulubrunssit rajattiin pois. Tässä kohtaa on siis syytä mainita, että joulupäivällinen 25.12 tuntui olevan suositumpi vaihtoehto kuin jouluillallinen 24.12. Joulupäivällisen osalta valinnanvaraa oli vielä enemmän kuin jouluillallisen, vaikka toki jouluillallisiakin löytyi ihan riittävästi. 

Jouluillallisen valintaa vaikeutti myös se, että tarjolla oli buffetteja sekä 3-5 ruokalajin "set menu" kokonaisuuksia. Koska olen raskaana ajattelimme buffettipöydän olevan helpompi vaihtoehto. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti molemmille jotain herkkuja.

Tämä aihe on tuskin juuri nyt monelle ajankohtainen, mutta ajattelin kuitenkin listata alla ne paikat, joita itse harkitsin sekä sitten sen paikan, johon loppujen lopuksi päädyimme. TimeOutDubain sivuilla oli myös paljon vinkkejä viime vuoden joulubrunsseista ja illallisista sekä vinkkejä myös tämän vuoden osalta. Heidän sivunsa kannattaa siis vilkaista ruokapaikkaa etsiessään. Myös useimmista hotelleista löytyy hyvä jouludinner ja brunssi eli kannattaa katsastaa oman hotellinkin tarjonnat, mikäli miettii jouluillallista Dubaissa. 



Seuraavia harkitsin: (ovat varmasti muutenkin harkinnan arvoisia ruokapaikkoja) 


Ravintola sijaitsee ensimmäisessä hotellissamme ja sitä on kehuttu. Vaihdamme kuitenkin hotellia juuri jouluaattona, joten jätimme tämän pois laskuista. Kyseessä olisi ollut myös päiväbrunssi klo 12.30-16

"Live cooking stations and plenty of desserts Dhs 190 (soft drinks) Dhs 390 (bubbly)"


Luulin, että Deira on meidän hotellin lähellä. Ilmeisesti ei ollut eli tämä vaihtoehto karsiutui pois:

"An Extensive buffet with more than 200 dishes, including Christmas classics. To keep the children entertained there is also a giant gingerbread house, a christmas tree and visit from Santa. From Dhs 240"

 Tämäkin paikka karsittiin, sillä sijaitsee Deirassa ja olisi ollut päivällä

"Live cooking and global flavours from Asia to Germany. Dhs 300 (soft drinks), Dhs 450 (house beverages)." 

12.30pm-3.30pm. Deira (04 607 7977).


Fazaris olisi sijainnut tosi lähellä hotellia ja sieltä on upeat näköalat Dubain suihkulähteelle. Tämä paikka oli siis kakkosvaihtoehtomme. Olisi kiva kuulla, jos jollain on paikasta tai jopa jouluruuista kokemusta?

"Enjoy a special celebratory meal at Fazaris offering a blend of Asian, Indian, Arabic and Mediterrian cuisine. Whether you sit indoors entertained by our resident entertainers duo Yulla and Leygen or outside on the terrace enjoying the view. You are sure to have a fantastic Christmas feast with your family and friends. Santa will also be making his appearance. AED 345 (soft drinks), AED 495 (unlimited bubbly and house beverages)"


Westiniä kehuttiin kovasti jossain nettikeskustelussa. Siellä olisi ollut johonkin ravintoloihin set menu 3-5 ruokalajia, mutta myös buffet. Tämä karsiutui kuitenkin korkeamman hinnan takia ja buffetissa ei ollut myöskään alkoholitonta vaihtoehtoa aikuisille. Koen turhaksi maksaa isot ekstrat alkoholista, kun en voi sitä nyt juoda.

"Entertainment includes live music, Chinese acrobats and a petting zoo. AED 590 (buffet, free champagne and drinks), AED 395 (house beverages, beer, wine) 18-02"


Omassakin hotellissa olisi ollut illallinen ja vieläpä edullisemmin. Tähänkään emme sitten päätyneet, mutta käymme varmaan täällä syömässä kun ravintolaa on kehuttu.

"Get ready to tuck into lavish international buffet featuring all time festive favourites such as Cumin-Crusted Lamb Chops with Green Lentil and Rich Garlic Natural Lamb Jus and Pan-Roasted Beef Tenderloin in Wild Mushroom Sauce, served up in a warm and jovial atmosphere set to popular Christmas tunes. There's even surprise visit from Santa in store! AED 185 (soft drinks), AED 245 (beverages)


Tähän sitten päädyimme:


Päädyimme tähän, sillä hinta oli moneen muuhun verrattuna kohtuullinen, buffet kansainvälinen ja hotelli erittäin tasokas ja hienolla paikalla. Ainoa mietinnän paikka oli se, että tämä on hotellin all inclusive asiakkaiden buffetravintola. Minulla ei ole aina all inclusive ruuista niin hyvät kokemukset, mutta ehkäpä joulubuffetissa on jotain spesiaalia. Tänne siis mennään. Jos jollakin on kokemusta, niin mielelläni kuulisin:

"Sample an array of exquisite specialities on offer at our Christmas Eve buffet. Just imagine each and every one of your favourite dishes from around the world, served right before you. This dreamy Christmas Eve will have you toasting the night away together with your friends and family. AED 250 (soft drinks), AED 400 (house beverages)"


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu