Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 19. marraskuuta 2012

Muutokset Dubain majoituksiin

Näin marraskuussa mieli tekee aina lämpimään. Nyt tuntuu erityisen ihanalta lähteä poikkeamaan reilun viikon päästä Orlandossa ja vuoden lopussa Dubaissa.

Kirjoittelin aikaisemmin tulevista majoituksistamme Dubaissa  täällä. Nyt oli kuitenkin käynyt niin, että toinen hotelli menee remonttiin ja hotellimme vaihtui ilman lisäkuluja. Aluksi olin hieman epäluuloinen muutosta kohtaan, mutta asiaa tutkittuani ei haittaa enää. Alkuperäinen hotellimme Qamardeen Hotel vaihtuu hotelliin nimeltä Al Mazil Hotel, joka on saanut paremmat arvosteut joka paikassa. Molemmat ovat neljän tähden hotelleja ja sijainnit ovat myös lähellä toisiaan. Hotellilta on n. 10 minuutin kävelymatka Dubai Mall ostoskeskukseen (ja jos ei jaksa kävellä, niin ostoskeskukseen on myös ilmainen kuljetus hotellista), Burj Khalifa torni ihan hotellin vierellä (osasta huoneita torninäköalat) ja hotelli vaikuttaa muutenkin oikein viihtyisältä. En siis valita. 

Erityisesti kiinnostaa tällä hetkellä, että onko kulta paljon halvempaa Dubaissa ja miten paljon siellä soukissa voi tinkiä / ovatko sieltä ostetut tuotteet luotettavia. Selvittelen tätä tarkemmin vielä jossain vaiheessa, mutta toki kaikki vinkit ovat tervetulleita!



Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu