Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 2. marraskuuta 2012

Majoitusten suunnittelu Orlandon työmatkaa varten

Olen käyttänyt aikaa tänään Orlandon majoitusten googlailuun. Matka tulee olemaan aika pikainen työmatka. Perillä on aikaa viisi päivää, joista osa menee oman lomailun piikkiin. Työn kautta maksetaan 2-3 yön majoitus, jotka tulen viettämään Hotel Grand Bohemiassa Orlandon keskustan tuntumassa. Jatkan lomailua tämän jälkeen omakustanteisesti kaksi yötä Hilton Grand Vacations Suites hotellissa.

Alla hiukan tarkempaa tietoa varaamistani hotelleista muille majoitusta etsiville:

Grand Bohemian

Hotelli sijaitsee Orlandon keskustassa ja on neljän tähden laadukkaan oloinen hotelli. Hotelli on savuton ja on rankattu matkailu- ja vapaa-aikatilastoissa yhdeksi maailman top500 hotelliksi. Hotellissa on taiteellinen sisustus ja palkintoja voittanut ravintola. Hotellin katolla on uima-allasalue, kuntosali ja taidegalleria. Huoneissa on ilmeisesti tilava työskentelypöytä tai vastaava. Kuvauksen perusteella hotelli vaikuttaa oikein hyvältä työmatkaa ajatellen tai jos syystä tai toisesta haluaa yöpyä juuri Orlandon keskustassa. 


kuva Hotels.com sivulta

kuva Hotels.com sivulta





























Hilton Grand Vacations Suites hotelli

Kriteerit hotellin valinnalle olivat ensisijaisesti sijainti ja hinta. Etsin keskihintaista, mutta mukavaa hotellia hyvällä sijainnilla. Koska matkustan yksin painoi vaakakupissa erityisesti outletin läheisyys. Hotelli sijaitsee ihan Orlando Premium Outlets Vineland Aven vieressä, joten ostoksille on helppo lähteä kävellen. Mikäli Disney Land alkaisi kiinnostaa, olisi sinne ilmainen kuljetus ja lyhyt matka hotellilta. Hotelli onkin tästä syystä erityisesti perheiden suosiossa kommenteista päätellen. 

Hotellin valintaan vaikutti myös tunnettu ketju, Hilton. Toki plussaa tulee kohtuullisesta hinnasta yhdeltä hengeltä ja omista keittomahdollisuuksista huoneessa sekä mukavasta allasalueesta. Hotellissa on kaksi ulkouima-allasta, kuntokeskus ja lastenallas. Hotelli on myös savuton, joka miellyttää itseäni. Kaiken kaikkiaan paikka vaikutti helpolta etapilta kahdelle päivälle yksin matkustavan näkökulmasta. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen wlan yhteyden. Lukemani perusteella suosittelen hotellia erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneet outletin ostosmahdollisuuksista sekä Disney Landista, kun molemmat sattuvat olemaan erittäin lähellä. 

kuva Hotels.com sivulta















Oletteko te käyneet Orlandossa? Missä olette yöpyneet? Onko kenelläkään kokemusta näistä kahdesta hotellista?

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu