Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 27. elokuuta 2012

Suunnitelma Tallinnan matkalle

Saimme Tallinnan matkan vihdoin varattua. Olisin oikeastaan halunnut tällä kertaa eniten Aqva Hotel & Spahan . Tallinnan ulkopuolelle Rakvereen. Ongelmaksi muodostui kuitenkin aikataulu ja matkat perille. Matkanjärjestäjien paketit olivat vähintään 3 yötä (mm. Matkapojat) ja meillä oli käytettävissä maksimissaan 2 yötä. Omalla autolla matka olisi onnistunut helposti, mutta Tommi ei suostunut tällä kertaa kuskiksi. Itse en nauti suuremmin ajamisesta, joten ajatus omasta autosta unohdettiin. Paikan päälle olisi päässyt myös busseilla, mutta juuri nyt bussien etsiminen ei houkutellut ja matkojen ja hotellin ostaminen erikseen ei ollut myöskään kilpailukykyinen hinnaltaan haluamallemme ajankohdalle. Tallinkilla olisi ollut matkapaketteja 2 yöksi Aqva Hotelliin, mutta haluamamme ajankohta oli jo loppuunmyyty. Ehdottomasti pitää kuitenkin joku kerta käydä kyseisessä hotellissa.

Toinen kiinnostuksen kohteeni oli Georg Ots Spa, jota kävijät ovat kovasti kehuneet. Sinne oli kuitenkin reilun kahden tunnin matka Tallinnasta ja ajattelin, että sijainti meren rannalla tekisi kyseisestä hotellista loistavan kesäkohteen. Haluan ehdottomasti päästä käymään hotellissa, mutta ehkäpä ensi kesänä tai kesäisempänä ajankohtana.

Mihin sitten päädyimme? Päädyimme itse asiassa varaamaan Eckerö Linen kautta yhden yön majoituksen kehuttuun viiden tähden majoitukseen Tallinnassa, Swiss Hotel Tallinn hotelliin. Hinta oli kilpailukykyinen, muistaakseni matkojen ja majoituksen kanssa 91 euroa henkilö. Majoitukseen kuuluu aamiainen ja spaosaston käyttö. Swisshotellissa ei ollut suurta kylpylää verrattuna muihin hotelleihin, mutta kokemus on varmasti tasokas ja miellyttävä. Melkein tekisi mieli kokeilla jotain hoitojakin tulevalla reissulla. Matkan aikana on tarkoitus rentoutua allasosastolla, käydä syömässä hyvin ja shoppailla. Seuraavaksi teenkin varmaan postauksen Tallinnan ravintoloihin liittyen. Kävimme viime reissulla Ribessä ja se oli älyttömän hyvä kokemus. Kirjoittelin ravintolasta täällä.

Jos matka Tallinnaan on ajankohtainen, niin kannattaa myös tsekata viime hetken hotellitarjouksia Tallinnaan täältä


Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu