Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 10. elokuuta 2012

Dubain hotellivaraukset ovat nyt kunnossa

Olemme lähdössä jouluksi viikon matkalle Dubaihin. Kohde valittiin sillä perusteella, että Dubai on siedettävän lentomatkan päässä Suomesta (6h) eli sinne kannattaa vielä lähteä viikoksi, Dubaissa on lämmin ja paikkaa on kehuttu. Oikeastaan Dubai jakaa mielipiteet. Osa tykkää kohteesta valtavasti, osa ei taas ollenkaan. En ole käynyt Arabiemiraateissa, joten kohde on itselleni ihan uusi. 

Ihan alunperin ajattelimme lähteä Dubaihin uudeksi vuodeksi. Onneksi huomasimme hintojen olevan silloin huomattavasti korkeammat kuin jouluna, joten tästä ajatuksesta luovuttiin. Joulun hyvä puoli on se, ettei töistä tarvitse ottaa kuin kolmen päivän lomaa. Varasimme lennot ja hotellit erikseen ja saimme näin jälleen halvemman matkapaketin. Minulle tyypilliseen tapaan yövymme matkan aikana kahdessa eri hotellissa, jotka on jo varattu. Näin jälkeenpäin ajateltuna oli ihan fiksua tehdä varaukset jo ennen kesää. Hotellien hinnat ovat nimittäin kyseiselle ajanjaksolle nousseet jo sadalla eurolla!

Dubaissa on tarkoitus varmaan pääasiassa ottaa rennosti ja kierrellä ja ihmetellä arkkitehtuuria. Valitsemamme hotellit ovat hyvätasoisia ja odotankin tätä rentoutuslomaa innolla. Alunperin olisin halunnut ottaa toisen hotellin rannalta, mutta rantahotellien hinnat olivat pilvissä ja ilmainen kuljetus rannalle keskustan hotelleista ratkaisi asian keskustahotellien hyväksi. Alla hiukan infoa meidän hotelleista.

weheartit.com
weheartit.com

Ensimmäinen hotellimme on Pullman Mall of The Emirates kolmeksi yöksi. Se on mainostekstin mukaan ylellinen 4 tähden hotelli. Eniten meitä kiehtoi kuitenkin sijainti, sillä hotellistä pääsee suoraan Mall of the Emirates ostoskeskukseen ja metroasemalle. Hotellissa oli miellyttävän näköinen kattouima-allasalue ja spa-keskus, kuntosali, sauna ja höyrysauna.  Hotellihuoneet näyttävät siisteiltä ja niistä on pilvenpiirtäjänäköalat New Dubain alueelle. Hotellin puolesta puhui myös ilmainen kuljetus rannalle. 

Seuraava hotellimme joulusta eteenpäin on Qamardeen hotel Dubain vanhassa kaupungissa. Se on myös neljän tähden hotelli. Hotellissa on uima-allasalue ja kuntosali ja ilmainen kuljetus yleisille rannoille, Mall of the Emiratesille ja Battouta Mallsille.

Onko teillä kokemuksia näistä hotelleista? Olisi kiva kuulla kommentteja ja kokemuksia?

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu