Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 12. marraskuuta 2012

Suosikkihotellini kautta aikojen

Ajattelin tehdä postauksen suosikkihotelleistani kautta aikojen. Tämä on aika haastava siinä mielessä, että en muista enää läheskään kaikkia hotelleja vanhemmilta matkoilta, vaikka hotellit olisivatkin olleet kivoja. Hotellit vaihtavat myös nimeä ja omistajaa. Rajasin tämän listan näillä kriteereillä viiteen hotelliin. Listalle päässeet hotellit ovat jääneet mieleeni erityisen kivoina hotelleina, joihin menisin heti uudestaan. Nyt kun listaa katsoo, niin nämä hotellit eivät ole sieltä halvimmasta päästä, mutta hintansa arvoisia:

1) Westin hotel, Langkawi, Malesia
Listan kärkisijaa pitävä hotelli oli helppo valinta. Westin Hotel Langkawissa, Malesiassa on yksinkertaisesti upea. Muut hotellissa käyneet tuntuvat olevan samaa mieltä, sillä arvostelut ovat pääosin positiivisia. 


Hotellissa on paras aamiainen, jonka olen koskaan syönyt. Lisäksi muut ravintolapalvelut ovat erittäin tasokkaita, joskin hintavia. Hotellille kuuluu yksityinen hiekkaranta, kuntokeskus ja useampi suuri uima-allas. Hotelli tarjoaa rentoutumiseen mahtavat puitteet. Toisaalta hotellin sijainti on muuten vähän syrjäinen. Tämä kohde sopii mielestäni erityisesti rentoutumista kaipaaville ja vaikkapa häämatkalaisille.

Harvoin on tehnyt mieli juuri samaan hotelliin uudelleen, mutta tänne tekisi vielä mieli.


2)Hotel AsconaAscona, Sveitsi. 


Hotel Ascona on neljän tähden hotelli rinteessä (joissain lähteissä esim. hotels.com vain kolme tähteä).  Hotelli teki vaikutuksen ennen kaikkea ison parvekkeen ja näköalan vuoksi. Jos täällä yöpyy kannattaa ehdottomasti varata huone järvinäköalalla. En tiedä, että olisinko ihastunut hotelliin näin paljon ilman tätä upeaa näköalaa ja parveketta. Joskus kannattaa maksaa ekstraa myös näkymästä. Me emme itseasiassa maksaneet. Olimme varanneet tavallisen huoneen, mutta saimme ilmaiseksi paremman. Hotellin palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää. Rakastin myös pientä kaupunkia, Asconaa. Hotellihuoneessa ei ollut ilmastointia, siitä pieni miinus.




3) Swisshotel Tallinn, Tallinna, Viro

Tämä viiden tähden hotelli Tallinnassa kuuluu kärkisijoille, sillä huone on yksi tasokkaimmista, joissa olen yöpynyt. Hotellissa teki vaikutuksen myös uima-allas ja sauna-alue terveysjuomatarjoiluineen. Juomat ja hedelmät olivat ilmaisia.




4) Sabah Hotelli, Sandakan, Borneo

Tämä neljän tähden hotelli keskellä viidakkoa on jäänyt mieleeni positiivisena kokemuksena. Hotelli oli paikalliseen tasoon nähden tasokas ja hintakin edullinen. Hotelli saattoi tuntua erityisen luksusmaiselta kokemukselta, sillä olimme yöpyneet muun reissumme ajan melko vaatimattomissa paikoissa. Tykkäsin erityisesti allasalueesta ja huoneet olivat myös siistit ja viihtyisät. 



5) PP Palm Tree Resort, Phi Phi, Thaimaa

En tiedä, olisiko hotelli tehnyt niin hyvää vaikutusta ilman pool access huonetta. Toisin sanoen omasta hotellihuoneesta pääsi pulahtamaan suoraan altaaseen! Meille sattui ystäväni kanssa myös mielettömän hyvä ajankohta, sillä hotellilla oli rauhallista. Huoneet olivat viihtyisät ja siistit. Etenkin lämpimissä kohteissa kannattaa joskus panostaa ja maksaa tästä uima-allasominaisuudesta. Hotelli taitaa olla rankattu vain kolmen tähden mukaan, mutta voin suositella lämpimästi, mikäli haluaa rauhallisemman hotellin Phi Philtä.

Ystäväni majoittui myöhemmin samassa hotellissa uudelleen, sillä hän piti siitä vielä enemmän kuin minä.




Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu