Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 3. joulukuuta 2012

Keskustahotelli Orlandossa

Vietin ensimmäiset kolme yötä Orlandon keskustassa hotellissa nimeltä Grand Bohemian. Olin hotelliin kaikin puolin oikein tyytyväinen. Toki en tiedä, että mikä huone itselläni oli käytössä, mutta se oli todella tilava ja siisti kahdella king size sängyllä varustettuna. Kaksi sänkyä oli siinä mielessä kiva juttu, että jaoin huoneen kollegani kanssa kahtena yönä. Sängyt olivat äärettömän mukavat ja nukuin erinomaisesti. 

Kuten jo hotellin nimi, Bohemian kertoo, oli hotellissa paljon taidetta seinillä ja käytävillä. Hotellissa on myös siisti, mutta pieni uima-allasalue sekä kuntosali. Hotelli on mielestäni businessmatkailijoille tai keskustassa asioiville erinomainen. En kuitenkaan suosittelisi sitä  tyypilliselle perhematkaajalle. Perheen kanssa lomaillessa kannattaa valita hotelli lähteltä niitä nähtävyyksiä, joista on kiinnostunut. Orlandon keskustassa ei ole juuri mitään nähtävyyksiä, vaikka toki sieltäkin liikkuu helposti taksilla (tai vuokra-autolla) eri puolille kaupunkia. 

Jos hotellista pitää keksiä jotain negatiivista, niin se oli lisämaksullinen aamiainen (ilmeisesti yleistä Yhdysvalloissa eli ei koske vain tätä hotellia) sekä maksullinen wlan, jonka firma tosin maksoi. Muilta osin en keksi mitään valittamista ja voisin yöpyä samassa hotellissa uudestaankin. Maksullinen aamiainen oli myös erittäin hyvä. Aamiainen tilattiin annoksina. 

Alla kuvia hotellista:








Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu