Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 7. joulukuuta 2012

Nähtävyydet ja muita vinkkejä Orlandoon

Orlando on mielestäni ennen kaikkea koko perheen kohde suurten teemapuistojen vuoksi. Halpoja puistot eivät ole, mutta liput on rakennettu käyntikohteiden mukaan. Mitä useammassa paikassa käy, sen edullisempi  on lippu / kohde. Kävin muutamassa teemapuistossa ala-asteikäisenä ja voin kertoa, että kokemus oli ikimuistoinen. Myös vanhemmat viihtyvät puistoissa erinomaisesti eli ne eivät ole vain lapsille suunnattuja. Tällä reissullani en kuitenkaan käynyt yhdessäkään puistossa, vaan aika meni ennen kaikkea shoppaillessa. Shoppailuvinkkejä voit lukea täältä.

Minusta Orlandoon riittää mainiosti viikko ja yhdistäisin matkaan ehkä toisen viikon Miami Beachilla tai sitten valitsisin varsinaiseksi kohteeksi Miamin ja yöpyisin muutaman yön Orlandossa. Oma auto helpottaa liikkumista huomattavasti, mutta toki taksit kulkevat ja hotelleista saattaa olla myös ilmaisia kuljetuksia puistoihin. Trolley kulkee International driven tuntumassa hintaan 1,50 dollaria / suunta ja pysähtyy myös muutamissa puistoissa. Sen käyttö on helppoa ja turvallista. Tavallisten bussien käyttöä ei ilmeisesti suositella.


Teemapuistoja:
Ecpot Center (täällä tulevaisuusmaassa olen käynyt lapsena ja suosittelen kyllä erittäin lämpimästi, taisi jäädä melkeimpä parhaana mieleen)
Magic Kingdom park (ehkä tunnetuin puisto, jossa olen käynyt kahdesti. Suosittelen käymään, vähän vastaava puisto löytyy myös Pariisin Disneyworldista)
Seaworld (hieno puisto tämäkin)
Universal Studios (olen käynyt ja suosittelen ehdottomasti!)


Orlndossa on myös mahdollista ihastella luontoa ja alligaattoreita suistoympäristössä ohjattujen veneajeluiden avulla:

Big toho airboat rides
Boggy creek airboat rides
Florida ecosafaris

Oman Orlandon visiitin suunnittelussa auttaa myös tämä sivusto

Oletteko käyneet Orlandossa? Mitkä puistot ovat olleet omia suosikkejasi? Entä kävittekö suistolla ihastelemassa alligaattoreita?

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu