Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 6. joulukuuta 2012

Omatoimimatkaajalle sopiva majoitus Orlandossa

Vaihdoin Orlandossa parina viimeisenä yönä hotellia. Olin päättänyt tehdä vaihdon jo Suomesta käsin ja seuraavista syistä:

1) Firma maksoi kolme ensimmäistä yötä, mutta loput olivat omakustanteisia. Koin, että Hilton Grand Vacation and Suites hotellissa saan enemmän vastinetta rahoilleni
2) Sijainti oli mielestäni yksin matkustavana kivempi, sillä hotelli sijaitsi suuren outletin vieressä ja hotellissa oli kaksi suurta allasaluetta

Kokemukset hotellista:

Hilton Grand Vacation and Suites Hotelli on todella suuri kompleksi. Se sopii erityisen hyvin niille matkustajille, joilla on oma vuokra-auto mukana. Hotellialueella on suuret parkkialueet ja sieltä on helppo lähteä autolla teemapuistoihin ja ostoksille. Jos matkustat lasten kanssa, suosittelisin ehkä kysymään majoitusrakennuksia 1 tai 2, jotka ovat lähellä pääallasaluetta ja päärakennusta. Yksin matkustavalle tai rauhaa kaipaavalle pariskunnalle esim. rakennukset 3-5 ovat hyviä, sillä ne ovat toisen, hiljaisemman altaan lähellä ja myös lähellä outlettia.

Hotellialueella sijaitsee järvi, jonka ympäri voi lenkkeillä. Järvessä ui kilpikonnia, mutta niitä voi olla vähän haastava bongata. Hotellialueella on myös kaksi allasaluetta sekä poreallas. Hotellin alueella on pieni kauppa ja allasbaari / ravintola, mutta edullisemmin ruokaa saa viereisestä outletista tai kadun toisella puolella olevasta supermarketista, jossa on mm. erinomaiset hedelmäosastot. 

Parhaiten hotellilta liikkuu omalla autolla, mutta matkustaminen onnistuu myös trolleyn avulla. Pysäkki on ihan hotellin vieressä. Trolleyn avulla pääsee osaan teemapuistoista sekä toiseen suureen outlettiin. Yksi matka maksoi marraskuussa 2012 1,50 dollaria. Trolley on turvallinen kulkuväline, mutta paikallisbusseja ei taas ilmeisesti suositella ainakaan pimeän aikaan ja yksin matkustaville. Ihan hotellin vieressä sijaitsee suuri ja hyvä outlet, joka on arkisin auki klo 23 saakka ja sinne uskaltaa hyvin kävellä pimeälläkin yksin hotellista.

Itse hotellihuoneet eivät yltäneet työpaikan maksaman hotellin, Grand Bohemian tasolle. Hiltonin huone oli kuitenkin siisti ja sänky mukava. Hotelli tarjoaa shampoot ja hoitoaineet. Toisaalta aamiainen ei kuulunut perushintaan (mutta ei kuulunut Grand Bohemiassakaan). Hiltonista löytyy myös ohjattuja aktiviteetteja koko perheelle. Kuvia hotellista  alta:



järvinäkymä omalta parvelleelta

näkymä parvelleelta

rauhallisempi allas-alue
vilkkaampi allasalue

läheisen supermarketin hedelmävalikoima

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu