Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Miten vietimme joulua Dubaissa?

Tämä joulu ei ollut perinteinen. Vaihdoimme joululahjat jo viikkoa ennen joulua perheen kesken Suomessa ja sen jälkeen karkasimmekin Dubaihin pois arjen kiireestä. Arabiemiraatit on muslimimaa, joten läheskään kaikki eivät vietä joulua Dubaissa. Maassa on kuitenkin niin paljon länsimaalaisia asukkaita ja turisteja, että pakolliset joulukuuset ja koristeet löytyvät ainakin monista hotelleista ja ostoskeskuksista. Meidän hotelli ei ollut tässä suhteessa poikkeus.







Monet hotellit tarjoavat myös joulubrunsseja ja illallisia ja mekin päätimme suunnata jouluillalliselle. Valitsimme illallispaikaksi kansainvälisen Le Royal Meridien hotellin Brasserie ravintolan buffetin. Teimme varauksen jo etukäteen Suomessa, mutta paikan päällä näytti siltä, että tilaa olisi kyllä ollut. Tosin hotellin ravintola oli suuri ja siihen kuului myös iso pihaterassi. Luin verkosta, että suosituimmat paikat täyttyisivät ennakkoon ja niihin on turha yrittää ilman varauksia. Dubaissa on tarjolla myös paljon perinteisiä jouluillallisia kalkkunan yms. kera, mutta me halusimme nimenomaan kansainvälistä ruokaa.



Omat kommentit paikasta:

  • Buffet oli ihan älyttömän laaja sisältäen perinteistä kinkkua ja kalkkunaa, mutta myös muuta lihaa, sushia, intialaista ruokaa ja kalaa, äyriäisiä ja hummeria. Lisäksi oli valtava määrä alkupaloja, keittoa ja jälkiruokia. Valikoimaa oli niin paljon, että kaikkea oli mahdoton maistaa ja jokainen löysi buffasta varmasti jotain
  • Le Meridien hotelli on viiden tähden hotelli ja puitteet hienot. 
  • Mahdollisuus istua ulkona tai sisällä. Ulkona olisi tarjennut illalla hyvin, mutta otimme sisäpöydän
  • Viiden tähden hotellissa palvelun odottaisi toimivan, buffetissa se ei kuitenkaan toiminut. Tarjoilijat olivat epävarmoja siitä, mitkä juomat kuuluvat buffan hintaan ja mitkä ei ja viestivät tämän epäselvästi. Esimerkiksi luulin etukäteen, että vesi ja soft drinks kuuluvat buffaani, mutta näin ei ollutkaan
  • Ruuat olivat hyviä, mutta eivät erityisiä tai mieleenpainuvia. 

Onko joku muu testaillut joulubuffettia tai -illallista Dubaissa? Kommentteja?

Muutama kuva joulubuffetista:


valinnanvaraa riitti runsaasti




Kuvia Le Royal Meridian hotellin pihasta otettuna iltavalaistuksessa:






Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

30. joulukuuta 2012 klo 20.58 , Blogger Teea kirjoitti...

Hyvältä näyttää joulupöytä :). Dubai oli varmaankin hyvä valinta joulun viettoon, kun lämpöä on, mutta matkat sinne eivät ole turhan pitkiä.

 
30. joulukuuta 2012 klo 22.14 , Blogger SuviV kirjoitti...

Joo, valinnanvaraa riitti :) Dubai valittiin matkakohteeksi juuri sillä perusteella, että lennot olivat kohtuulliset (n. 6 tuntia, ehtii käydä hyvin paikan päällä viikossa) ja kuitenkin kohteessa on näin talvella taattu lämpö.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu