Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 7. tammikuuta 2013

Dubai Marina

Kun tutustuin Dubain alueisiin etukäteen, niin Dubai Marinaa kehuttiin maasta taivaisiin tietyillä palstoilla. Näin jälkikäteen tuntuu, että kommentit ovat mahdollisesti niiden kirjoittamia, jotka vuokraavat asuntoja kyseiseltä alueelta. Marinassa oli kiva käydä, mutta se on nähty puolessa päivässä. Olen tyytyväinen, että emme valinneet hotellia sieltä, kuten olin alunperin ajatellut. Marina on kaukana muista alueista, toki ranta on lähellä.

Mitä Marinassa sitten on? Siellä on useita pilvenpiirtäjiä ja rannan läheisyydessä lyhyt "the walk" ostoskatu sekä Marina mall ostoskeskus. Ostoskeskus on paljon pienempi, kuin moni muu Dubaissa.  Marinasta löytyy myös useita ravintoloita kävelykadulta ja ilmainen julkinen ranta. Rannalta näkyy mm. massiivinen Atlantis the Palm hotelli. Me tosiaan kiersimme nämä alueet muutamassa tunnissa ja muuta nähtävää Marinassa ei ymmärtääkseni ole. Paikoitellen maisemat ovat todella hienoja, mutta rannan tuntumassa oli vielä myös paljon keskeneräistä. Näytti siltä, että rantaan olivat tulossa vielä valtavat hotellikompleksit ja muutaman kalliin hotellin edustalla (esim. Hilton) odotti rakennustyömaa. Muualle pääsee toki taksilla tai metrolla, mutta Marina on kauempana muista alueista kuin vaikkapa Jumeirah.

Mitä mieltä te olette Marinasta?








taustalla näkyy myös palmusaarten Atlantis the Palm hotelli

Marinassa näytti olevan vielä paljon rakennustöitä kesken rannan tuntumassa


Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

7. tammikuuta 2013 klo 18.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan samaa mieltä :) Ite en ymmärrä Marinan hehkutusta, kuten kirjoitit niin muutamassa tunnissa nähty.

 
10. tammikuuta 2013 klo 15.29 , Blogger SuviV kirjoitti...

Niinpä, asuinalueena voi olla mukava ja kasvava alue. Näin matkailijan näkökulmasta haluan kuitenkin valita toisen alueen hotellin tukikohdaksi, mikäli olen lyhyellä lomalla.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu