Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 21. helmikuuta 2013

Mauritiuksen hotellit

Tein todella paljon taustatyötä etsiessäni meille sopivaa hotellia Mauritiukselta. Voin heti sanoa, että Mauritiuksella on todella paljon upeita hotelleja ja valinnan tekeminen ei ole helppoa. Tietyt ketjut tuntuvat kuitenkin tarjoavan erityisesti häämatkaetuja, jonka toki huomioimme omissa valinnoissa. Kyselimme tarjouksia eri matkatoimistoista ja suoraan hotelleistakin. 

Suomalaisilla matkanjärjestäjillä tuntuu olevan yleisesti tietyt hotellit valikoimissaan, joita he tarjoavat. Toki niitäkin on mahdollista räätälöidä pyydettäessä, mutta osa ei lähtenyt tähän ollenkaan ja osa vastahakoisesti. Yllätyin myös siitä, että matkanjärjestäjät pystyivät tässä tapauksessa tarjoamaan minulle huomattavasti paremman hinnan kuin mitä erään ison ketjun hotelli itse halusi tarjota. Hotellista annettiin myös eri tieto kuin matkatoimistoista. Matkatoimistot sanoivat hääetujen olevan voimassa 9 kk naimisiinmenosta, hotelli itse 6 kk. Meidän tapauksessa matka on yli 6 kk oikean hääpäivän jälkeen eli asialla oli merkitystä. Toivon, ettei asia aiheuta ongelmia sitten paikanpäällä. 

Alla on hiukan koostetta katsomistani vaihtoehdoista:

Beachcomber ketjuun kuuluvat hotellit tarjoavat all inclusive paketteja ja hyviä häämatkaetuja. Nämä hotellit ovat myös useimpien matkanjärjestäjien tarjonnassa mukana. Itse tykkäsin erityisesti seuraavista:

- Trou Aux Biches (valikoitui meidän toiseksi hotelliksi reissun loppuun)
- Shandrani Resort & Spa (valikoitui meidän ensimmäiseksi hotelliksi reissun alkuun)
- Royal Palm
- Le Victoria

Lux ketjulla olisi ollut myös erinomaiset hääedut ja seuraavat hotellit kiinnostivat erityisesti:
- Belle Mare
Le Morne

Lisäksi Tripadvisorin perusteella erityisesti seuraavat hotellit vaikuttivat kiinnostavilta:

- Sands Resort & Spa
- Maritim Hotel (tuttavani oli ollut häämatkalla kyseisessä hotellissa ja kehui paikkaa)

Jos matkalla olisi rajaton budjetti, niin haluaisin ehdottomasti asua tässä upeassa Four Seasons hotellissa.

Onko teillä kokemusta Trou Aux Biches hotellista tai Shandranista? Ne ovat siis meidän häämatkamme hotellikohteet. Alla olevat kuvat ovat hotel.com sivustolta kyseisistä hotelleista. Vielä pitäisi jaksaa yli puoli vuotta odotella. Toki mielelläni kuulen kommentteja myös muista Mauritiuksen hotelleista, hyvistä ja huonoista. Mukavaa viikonloppua!








Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu