Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Matkamessujen saldoa

Kävimme lauantaina pikaisesti matkamessuilla ja huh mikä pino kotiin kertyi esitteitä. Yhteensä niitä kertyi kahden kassillisen verran! Lauantaina oli jo heti aamusta paljon porukkaa, joten emme pysähtyneet millekään osastolle pitkäksi aikaa. Keskityimme nappaamaan kiinnostavat esitteet mukaan ja jatkamaan matkaa. Kaiken kaikkiaan selvisimme messuilta alle kahdessa tunnissa. 

Keräsin erityisesti materiaalia risteilyistä, Afrikan safareista ja Euroopan kohteista sekä vaelluksesta. Omaksi häämatkasuosikiksemme on valikoitunut Mauritius ja aiomme seuraavaksi keräillä matkaan liittyviä tarjouspyyntöjä urakalla. Mauritius ei harmiksemme ollut ollenkaan maana edustettuna messualueella, mutta toki Mauritius löytyy monien matkantarjojien valikoimasta. Matkamessuilta löytyi myös aivan ihana hotelli Balilta, joten ehkä sieltäkin kysäistään vielä tarjousta. 

Afrikan safari on taas ollut oma haaveni jo pidemmän aikaa, mutta näillä näkymin Afrikkaan ei olla ihan lähivuosina kuitenkaan menossa. Haaveilla saa!

Mitä te tykkäsitte tämän vuoden matkamessuista?

3 kommenttia:

20. tammikuuta 2013 klo 14.43 , Blogger Teea kirjoitti...

Itse tykkäsin! Esitteitä ja karttoja oli hyvin tarjolla ja muutamia esityksiäkin tuli katsottua. Kauheasti oli kyllä porukkaa paikalla! Saavuimme kello 11 aikaan ja ruuhka oli melkoinen, tosin loppua kohden helpotti huimasti.

 
20. tammikuuta 2013 klo 14.53 , Blogger Unknown kirjoitti...

Tuli vaan mieleen Balista oma matkamme sinne ja ihana hotelli jossa olimme, sopii juuri häämätkalaisille ja pariskunnille. Tämä oli Ubudin kaupungin vieressä joten ei mikään rantahotelli:
http://www.kupubarongubud.com/
http://marrenmaailma.blogspot.fi/2012/02/bali-kupu-kupu-villa.html

Jos kiinnostaa käy katsomassa linkit, toinen hotelliin ja toinen blogin siihen sivulle missä oli matkasta.

 
21. tammikuuta 2013 klo 8.55 , Blogger SuviV kirjoitti...

Kiitos linkeistä. Kävin tsekkaamassa ja oli todella ihania kuvia tästäkin hotellista! Muistelen itse asiassa katsoneeni kyseistä hotellia jo aikaisemmin. Tykkään hurjasti näistä altaista, joista voi kurkkia reunan yli horisonttiin. Balille on ehdottomasti päästävä vielä käymään.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu