Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Vinkkejä Tampereelle

Olen aina pitänyt Tampereesta ja siellä tulee käytyä nykyään useampia kertoja vuodessa, sillä minun ja avomieheni vanhemmat ja sisarukset asuvat kaupungissa. Alla muutama vinkki kesäiseen päivään Tampereella:

  • Päivä voisi alkaa mukavasti Ratinan rantaa kävellessä tai Pyynikin alueella tai Pyynikin näkötornissa vieraillessa. 
  • Särkänniemi on toki ehdoton kohde lapsiperheille
  • Jos etsii hyvää kahvilaa keskustan tuntumassa, niin suosittelen pientä kahvilaa Stockmannin vieressä. Kahvila on nimeltään Taikapapu ja siis todella pieni. Siellä on kuitenkin kiireetön tunnelma ja paikan cappuccinot ovat erinomaisen hyviä. Kahvilan kotisivuillakin mainitaan, että paikan erikoisuus on kahvi ja sen laatu. He panostavat siihen täysillä ja sen kyllä huomasi. 
  • Mikäli haluaa juhlistaa jotain erityisempää tai syödä muuten tavallista paremmin, niin illallinen Tampereen Näsineulan ravintolassa kruunaa päivän. Ruuat ovat äärimmäisen herkullisia ja kauniisti aseteltuja. Annokset ovat pieniä, mutta menukokonaisuuden syötyään on sopivasti täynnä. Hinnat eivät ole halvimmasta päästä, mutta kokonaisuus on ehdottomasti hintansa arvoinen! Näsineulasta avautuvat myös upeat maisemat kaupunkiin ja Särkänniemeen. 
  • Oluen ystävät löytävät laajan olutvalikoiman ja myös muita alkoholijuomia mukavan tunnelman omaavasta baarista nimeltä Plevna. Plevnasta saa myös muuta purtavaa. 
  • Laukon torin varresta löytyy kiva sisustusliike nimeltä Kantriina. Siellä myydään mm. Riviera Maisonin tuotteita. 


kahvila Taikapapu


Porsaanposkea Näsineulassa

Suklaata ja mansikkaa Näsineulassa




























Näsineula ei ole muutenkaan niitä halvimpia paikkoja, mutta suosittelen ehdottomasti merkkipäivän kunniaksi tai muuten jos haluaa erinomaisen hyvää ruokaa kauniilla näköalalla.

laventelilohi Näsineulassa



















Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

3. heinäkuuta 2012 klo 0.35 , Blogger Teea kirjoitti...

Kivoja vinkkejä ja hienoja kuvia rakkaasta kotikaupungistani :).
Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, olet lyhyessä ajassa kirjoittanut paljon asiaa!

 
5. heinäkuuta 2012 klo 0.19 , Blogger SuviV kirjoitti...

Kiitos Teea kommentista. Tampere on kiva kaupunki ja siellä tulee käytyä useamman kerran vuodessa. Huomasin, että kirjoittelet myös matka-aiheista blogia. Pitää käydä tutustumassa!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu