Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hotelli Yöpuu Jyväskylässä

Yövyimme Jyväskylässä hotellissa nimeltä Hotelli Yöpuu. Löysin hotellin alunperin loistavien Tripadvisor arvostelujen perusteella ja jälleen on todettava, että palvelun käyttäjät eivät ole väärässä. Olen yöpynyt Suomessa paljon ketjuhotelleissa ja niiden viehätys perustuu kai pitkälti siihen, että tietää mitä saa. Hotelli Yöpuussa viehätys perustuu taas yksilöllisyyteen. Kaikki hotellin huoneet ovat erilaisia. Meidän huone henki romanttista tunnelmaa. Tilanne on siinä mielessä harvinainen, että en keksi hotellista tai palvelusta mitään negatiivista sanottavaa.

Hotelli tarjoaa erilaisia majoituspaketteja ja onkin siten loistava vaihtoehto vaikkapa viikonloppulomalle. Huoneiden hintaan kuuluu myös yksityinen saunavuoro. Yksityinen saunavuoro porealtaineen on ihanaa vaihtelua kiireen keskelle ja saa olon tuntumaan hieman yleelliseltä. Valitettavasti meidän vierailun aikana hotellin poreallas oli pois käytöstä. Minulle riitti kuitenkin se saunominen paremmin kuin hyvin. Plussaa myös siitä, että vieraat saavat itse valita haluamansa saunatuoksun saunassa. Saunan yhteydessä on takkahuone ja siellä olisi viihtynyt pidempäänkin juomia nautiskellen. 

Myös hotellin ravintola oli erinomainen. Olimme etukäteen ostaneet "kahden kesken" paketin, joka sisälsi kolmen ruokalajin Jyväskylä menun. Ruuat sulivat suussa. Pikkuneiti ei tosin tällä kertaa jaksanut odotella vanhempien ruokailua, vaan aiheutti pienen itkukohtauksen. Siitäkin selvittiin sylittelyllä ja vauvan kantelulla. Jälkiruoka saatiin syödä rauhassa nautiskellen ja se muistettiin jopa ikuistaa kameralla. Ravintolan ruoka oli erinomaista myös aamiaisella. Aamiainen taisi olla yksi parhaista Suomessa syömistäni aamiaisista. Raaka-aineet olivat todella tuoreita ja halutessaan sai tilata erikseen munakasta ja pekonia, jotka keittiö valmisti yksilöllisesti ilman erillismaksua. Minulle jäi sellainen fiilis, että voisin mennä tähän hotelliin uudestaan ja se on paljon sanottu. Yleensä haluan nimittäin kokeilla erilaisia paikkoja ja kohteita. 

Hotelli soveltuu mielestäni parhaiten aikuisten lomailuun. Lapsiperheen kohde se ei minusta ole, vaikka meihin vauvan kanssa suhtauduttiinkin ystävällisesti. Kannattaa muuten huomioida, että hotellissa ei ole hissiä ja esimerkiksi meidän huone oli kolmannessa kerroksessa. Hotelli sijaitsee ihan Jyväskylän keskustan tuntumassa.

Onko myös joku teistä ehtinyt testaamaan tätä hotellia?

hotelli sijaitsee ihan keskustan tuntumassa
kaikki hotellihuoneet ovat yksilöllisiä








Pöllöwaarin tunnelmallinen terassi

Pöllöwaarin suussasulava jälkiruoka


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu