Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tall Ship Race Helsinki 2013 lähtöpäivän tunnelmia

Päätimme tehdä eilen kävelylenkin Hietalahteen katsomaan isoja purjelaivoja. Olen kerran aikaisemmin käynyt Tall Ship Race tapahtumassa Turussa, mutta siitä on jo useita vuosia aikaa. Helsingin tapahtuma veti luonnollisesti ainakin lauantaina paljon porukkaa paikalle. Me kun oltiin tietysti lastenvaunujen kanssa matkassa, niin yritettiin vältellä kaikkein ruuhkaisimpia kohtia.

Suomen sää on kyllä kummallinen. Matkan aikana välillä piti vetää takki päälle, kun oli sen verran viileää. Välillä taas tuli kuuma ja olisi pärjännyt hyvin lyhythiaisella paidalla. Oikeastaan vain kävelimme rannan läpi ja jatkoimme kävelylenkkiä Kaivopuiston ja Punavuoren kautta takaisin Hietalahteen ja sieltä kotiin Lauttasaareen. Matkalla ostimme vielä Sis. Deli+Cafesta leivät, jotka olivat erittäin maukkaat sekä Kiposta jogurttijäätelöt.  Kesä on vaan niin ihanaa aikaa. Harmi, että Tommin kesäloma loppuu ensi viikon jälkeen ja paluu arkeen koittaa. 

Jatkan seuraavaksi niillä meidän Suomiturnee postauksilla eli luvassa vielä kirjoitus Jyväskylästä, Kolista sekä Lappeenrannasta. 








Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu