Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kylpylähotelli Saarenmaalla - Georg Ots Spa

Yövyimme kaksi yötä Georg Ots Spassa Saarenmaalla, Kuressaaressa. Hotelli on siisti ja sijaitsee rauhallisella paikalla ihan suomalaisten tuntemien Rüutli ja Meri hotellien vieressä. Tykkäsin meidän sijainnista todella paljon. Hotelli on mukavan kävelyreitin varrella meren rannalla ja vieressä on myös tenniskenttä. Keskustaan on jonkin verran matkaa, mutta koska Kuressaaressa välimatkat ovat lyhyitä taisi matkaa keskustaan kertyä kuitenkin vain reilun kilometrin verran.

Ymmärtääkseni kaikista hotellin huoneista on merinäköala. Meidän huoneesta näkyi hotellin ulkouima-allas, tenniskenttä, venesatama sekä meri. Toisen puolen huoneista näkyy Piispanlinna eli näköaloissa ei varmasti ole valittamista. 

Yöpymisen hintaan kuuluu myös kylpylän sisäänpääsy. Itselläni kylpylän käyttö jäi hyvin pikaiseksi, sillä kädestäni poistettiin luomi ennen juhannusta ja tikkien poiston jälkeen haava sitten tietenkin repesi. Käytin suurta apteekin suosittelemaa, vedenpitävää laastaria. Se näytti yllättävän tehokkaalta ja toimivalta, mutta en nähnyt kuitenkaan järkevänä uida pitkään. Sen verran voin kuitenkin kertoa, että kylpyläosastolta löytyy kylmä ja lämmin kahluuallas, poreallas sekä pari tavallista allasta. Lisäksi alueella on höyrysauna, tavallinen sauna ja ulkouima-allas. Ulkona olevaan altaaseen pääsee uiden myös sisäkautta. Kaikki altaat ovat hyvin lämmitettyjä, joka ilahduttaa aina tällaista vilukissaa. Itselleni tuli heti mieleen, että lasten kanssa alue on ihanteellinen juuri lämpimien vesien ansiosta. 

Hotelli järjestää myös urheilullisia ilmaisia aktiviteetteja kylpylässä. Esimerkiksi meidän vierailun aikana altaassa oli ohjattua vesijumppaa. Hotellipakettiimme kuului molemmille kylpylähoitoja ja niitä on pakko hehkuttaa. Kaikki hoidot olivat tasokkaita ja hyviä ja etenkin kasvohieronta oli taivaallista. Tommi ei ole koskaan ennen käynyt missään hoidoissa ja ei olisi varmaan käynyt nytkään elleivät ne olisi kuuluneet majoituspakettimme hintaan. Jälkeenpäin Tommi kyllä myönsi, että hoidot olivat erittäin mukavia myös miesnäkökulmasta. Hoitola tarjoaa erikseen hoitoja myös lapsille sekä raskaana oleville äideille. Huomasin, etteivät hotellin verkkosivut olleet ainakaan meidän vierailun aikana ihan ajantasalla, sillä siellä ei mainittu näitä hoitoja erikseen. Paikanpäällä ne oli kuitenkin listattu hinnastoon mukaan. Hoitolan hinta-laatusuhde oli oman kokemukseni perusteella erinomaisen hyvä. 

Hotelli on todella lapsiystävällinen. Siellä majoittui myös meidän vierailun aikaan useita lapsiperheitä. Vieraat tuntuivat olevan pääasiassa Saksasta ja Venäjältä. Toki joukkoon mahtui meidän lisäksi myös muita suomalaisia ja varmasti myös muita kansallisuuksia. 

Mitäs vielä? Uskaltauduimme syömään hotellin ravintolaan, joka suosii lähiruokaa ja on valittu yhdeksi Kuressaaren parhaaksi ravintolaksi. Olikohan kokilla kuitenkin huono päivä, sillä meidän ruuat olivat hiukan mauttomia. Annokset olivat kuitenkin kauniisti aseteltuja ja houkuttelevan näköisiä. Aamiainen oli minusta hyvä ja raaka-aineet tuoreita. Pieni miinus tulee siitä, että mehut olivat vähän lämpimiä. Aamiaisella oli tarjolla mm. puuroa, jogurttia, leipiä, leikkeleitä eli aika lailla sitä perussettiä mutta itselleni mieluisia vaihtoehtoja.  

Majoituspaketteja tänne kannattaa kysellä suoraan hotellista tai esim. Eckerö Linelta

hotelli ulkoa kuvattuna
huoneeseen sai tarvittaessa vauvansängyn
kylpyhuone


näkymä hotellihuoneesta
näkymä hotellihuoneesta - hotellin ulkouima-allas
Tommi kroolailee
huoneeseemme tuotu herkullinen tervehdys hotellilta

kylpylähoitoja lapsille
* Sisältää mainoslinkkejä

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu