Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 3. toukokuuta 2013

Tilannepäivitys

Perheemme odotettu esikoistyttö syntyi viikon etuajassa viime viikolla. Itse asiassa Tampereen reissusta synnytykseen ei mennyt kuin pari päivää ja nyt täällä on opeteltu uutta unirytmiä ja perhearkea.  

Synnytyksestä on aikaa hieman reilu viikko ja uusi arki on tosiaan vielä opettelua. Juuri nyt tuntuu siltä, että edellinen (ennen synnytystä kirjoitettu) vauvaa ja matkustamista koskeva teksti oli turhan optimistinen ja kotimaan matkailu tulee riittämään kesällä paremmin kuin hyvin. Tällä hetkellä tuntuisi ihan voitolta lähteä vauvan kanssa yksin edes kaupungille ja ensimmäinen vaunulenkkikin tehtiin vasta koko perheen voimin tänään. Toisaalta synnytyksestä on vasta reilu viikko aikaa eli saa nähdä, mitkä fiilikset ovat parin kuukauden päästä vauvan kasvaessa. Juuri nyt kuitenkin veikkaisin, että kesä vietetään visusti Suomen kamaralla tai korkeintaan Ahvenanmaalle autoillessa. We will see :) 

Mutta tosiaan. Ennen meidän syyskuista Mauritiuksen häämatkaa postaukset tulevat hyvin suurella todennäköisyydellä käsittelemään erilaisia paikkoja Suomessa. Toivottavasti energiaa riittää muuallekin kuin kotinurkille ja mökille. Ainakin suunnitelmissa on ollut viime päivinä erilaisia paikkoja täällä kotimaassa; Itä-Suomessa ja Pohjois-Suomessa. 

Mukavaa viikonloppua!





4 kommenttia:

6. toukokuuta 2013 klo 10.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana vauva, onnea!

 
6. toukokuuta 2013 klo 10.39 , Blogger SuviV kirjoitti...

Kiitos kovasti!

 
8. toukokuuta 2013 klo 15.54 , Blogger Teea kirjoitti...

Kovin paljon onnea!

 
10. toukokuuta 2013 klo 13.30 , Blogger SuviV kirjoitti...

Kiitos Teea!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu