Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viikonloppu häiden merkeissä Tampereella



Vietimme viime viikonlopun Tampereella. En välttämättä lähtisi enää tässä vaiheessa raskautta pk-seudun ulkopuolelle, mutta kyseessä olivat miehen siskon häät. Halusimme tietenkin osallistua juhliin ja kun vointini on edelleen erinomainen ja lähestyvästä synnytyksestä ei näkynyt juuri mitään merkkejä, niin mikäs siinä. Pakkasin sairaalakassin varmuuden vuoksi autoon mukaan. Sairaalakassi pysyi kuitenkin kiltisti autossa ja vauva yksiössään. Juhlat menivät muutenkin mukavasti. Sen verran raihnainen taisin kuitenkin olla, että yhdeksän maissa illalla piti päästä lepäilemään kun selkä ei enää kestänyt tuolilla istumista ja alkoi seisoessakin tuntua ikävältä. Olen kuitenkin tyytyväinen vointiini ja ehdin olla ihan mukavasti juhlimassa, kun vihkiminen alkoi kahdelta ja juhlapaikalle siirryttiin kolmen maissa.

Mekko ei ole muuten raskausmallistosta, vaan ihan normaali mekko Souked in Luxuryltä. Ajattelin, että malli on sen verran monikäyttöinen, että se menisi vielä raskauden jälkeenkin pienellä kavennusoperaatiolla. Mekkoja näyttäisi olevan vielä myynnissä mm. täällä, mikäli joku muukin pähkäilee juhlamekon tarvetta. Samaa mekkoa löytyy eri väreissä myös täältä. Olisin ehkä valinnut mintun värisen mekon, jos niitä olisi ollut ostohetkellä valikoimissa, vaikka tykkäsin kyllä tästä värikkäämmästäkin vaihtoehdosta.



harjoitus tekee mestarin ;)


Sunnuntaina tuli ulkoiltua Ratinassa ja Pyynikissä. Tommi nappasi kännykällä muutaman kuvan reitiltä. Kevät antaa vielä odottaa itseään, mutta jos säät jatkuvat kauniina, niin eivätköhän loput lumetkin katoa ihan parissa päivässä. Jotenkin kummasti nautin aina eniten veden läheisyydestä melkein missä tahansa olenkin. Ainoa pieni miinus vesistön lähellä ulkoillessa on tietenkin tuuli, mutta Pyynikissä puusto suojaa ulkoilureittiä sen verran hyvin, että aurinko lämmitti ja tuuli ei haitannut menoa. Hassua kuitenkin, että pian on jo vappu ja osa lumista ja jäistä on edelleen sulamatta. Kuvasaldoa löytyy alta. Pyynikin maisemat ovat kauniita, eikö?

näkymä Ratinalle

Pyynikiltä

Pyynikiltä




Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu