Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Talvikuvia Lauttasaaresta

Auringonpaiste tuo kummasti energiaa päivään. Ilma oli viikonlopun aikana mitä parhain ulkoiluun, vaikka olikin kylmä. Aurinkoisissa kohdissa kylmyyttä ei huomannut ollenkaan. Tärkeintä onkin oikeanlainen pukeutuminen. Me kävimme molempina päivinä ulkoilemassa Lauttasaaressa ja maisemat olivat jälleen mitä upeimmat. Iltaisin tyynellä ja selkeällä säällä Lauttasaaressa on mahdollista ihastella myös auringonlaskun tuomia värikontrasteja valkoista hankea vasten. 

Lauttasaaressa ei ole "virallisia" hiihtolatuja, mutta moni tuntui hiihtävän jäällä. Jäällä kulkee myös erilaisia kävelypolkuja ja ulkoilijoita oli runsaasti liikkeellä. Jää tuntui olevan vielä paksua ja kestävää, mutta itse en lähtisi sooloilemaan latujen ja valmiiksi tallottujen reittien ulkopuolelle. Vakioreittejä löytyy myös mantereen puolelta ja osa niistä on aurattuja. Lauttasaaressa on myös matalia mäkiä, joissa näkee perheitä pulkkien ja liukureiden kera.

Lauttasaaressa tuntuu olevan aina myös valokuvaajia, joka ei ole ihme kun näitä kuvia katsoo. Kuvat on muuten otettu miehen Samsung kännykällä. Täytyy sanoa, että kännyköissäkin alkaa kuvanlaatu olla jo pokkarin tasolla. Keskimmäinen kuva on otettu omalla vanhalla iPhonella, jonka kameran taso ei valitettavasti yllä Samsungin tasolle. 

Lauttasaari on kyllä yksi lempipaikkojani Helsingissä. Jos mielesi tekee pistäytyä kahvilla ulkoilun lomassa, niin voin suositella lämpimästi ison uimarannan vieressä sijaitsevaa pikkukahvilaa (auki säävarauksella). Sisältä löytyy kotoisa takka ja muutama pöytä. Lasi-ikkunan läpi voi ihailla merenrantaa. Tarjolla oli viikonlopun aikana mm. leipiä, tuoreita pullia ja porkkanakakkua. Kesällä samalla paikalla sijaitsee terassi.

Onko lukijoiden joukossa Lauttasaarifaneja? Oletteko käyneet saarella ulkoilemassa tänä talvena?







Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

7. huhtikuuta 2013 klo 20.08 , Blogger Marre kirjoitti...

Lauttasaari on tuleva kotisaari.. Muutto tapahtuu tässä jossain vaiheessa kunhan saadaan tämä nykyinen myydyksi, Espoon puolella.. Ei tämä nykynenkään ole hullumpi paikka mutta nyt muutamme vilkkaampaan Lauttasaareen. Enemmän kerrostaloja kun täällä Etelä-Espoossa, toivottavasti viihdymme!

 
8. huhtikuuta 2013 klo 12.34 , Blogger SuviV kirjoitti...

Tervetuloa saarelle! Uskon, että viihdytte varmasti. Ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset ja täältä pääsee nopeasti Kamppiin ja Espoon puolelle. Meillä tilanne on hiukan päinvastainen kuin teillä eli haaveilemme (tai erityisesti minä haaveilen) tulevan perheenlisäyksen myötä rivitaloasunnosta. Se tarkoittaisi varmaan muuttoa Espoon puolelle. Muuten olemme kyllä tykänneet Lauttasaaresta, mies erityisesti. Hän ei haluaisi muuttaa täältä pois. Minäkin viihdyn hyvin, olen viihtynyt jo kohta kuusi vuotta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu