Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 11. heinäkuuta 2013

Ruokakuvia Saarenmaalta

Kuressaaren ravintoloita 

Googlailin hiukan Kuuressaaren ravintoloita ennen matkaamme. Netissä väitettiin, että useasta paikasta saa mautonta ruokaa. Kuressaaren parhaaksi ravintolaksi oli monessa paikassa rankattu italialainen ravintola La Perla ja sinne mekin päädyimme syömään - kahdesti. Perlassa oli mukava ulkoterassi, johon oli helppo jäädä vaunujen kanssa. Pastat ja alkupalat olivat maukkaita. Toisella kerralla söimme pizzaa, jolloin omani oli mauton, Tommilla hyvä. Voin kuitenkin suositella ravintolaa italialaisen ruuan ystäville.

Söimme kerran myös Georg Ots Span ravintolassa, joka on rankattu Viron 50 parhaan ruokapaikan listalle ja Tripadvisorissa Kuressaaren toiseksi parhaaksi ravintolaksi. Sattuikohan kokille huono päivä, sillä meidän annokset olivat hieman mauttomia? Ravintolalle pitäisi kuitenkin antaa myös toinen tilaisuus, niin moni on tykännyt siitä arvostelujen perusteella. Ruoka on tuoretta luomu- ja lähiruokaa, josta annan ehdottomasti plussan. Maisemat ovat myös kauniita meren suuntaan. Lapsille löytyy erillinen ruokalista ja syömässä oli useita lapsiperheitä. 

Ruokaelämys Muhun saarella

Ruokaelämyksissä voiton vei kuitenkin Viron parhaaksikin rankattu ravintola Pädasten kartanossa, Muhun saarella. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan, mikäli suuntaat Muhuun tai Saarenmaalle. Ravintola on lähellä lossirantaa ja siten helposti reitin varrella. Suosittelen myös varauksen tekemistä etukäteen, vaikka näin lounasaikaan löytyikin tilaa. Lounas tarjoillaan kesäaikaan terassille ja ravintolalla on oma terassimenu. Me söimme ulkogrillissä paistetut hampurilaiset ja maku oli taivaallinen ja miljöö todella kaunis. Padaisten kartanossa olisi mielellään myös yöpynyt. 

Olisi kiva kuulla myös muiden kokemuksia Saarenmaan tai Muhun ravintoloista. Onko ruoka ollut niin huonoa kuin netissä väitetään? Onneksi meille sattui melko hyvät ruokakokemukset. 

leivät talon puolesta - Georg Ots Spa
alkupala - Georg Ots Spa
alkupala - Georg Ots Spa
jälkkäri - Georg Ots Spa
alkupala bruchetta - La Perla
alkupala mozzarellasalaatti - La Perla
alkupala - Pädasten kartano (Muhu)
Pädasten kartanon terassiruoka paistettiin tässä ulkogrillissä
kuva Pädasten kartanon terassilta


mukana oli myös pieni ruokailija, joka pitäytyi kyllä maidossa

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu