Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 1. elokuuta 2013

Kesäkaupunki Lappeenranta ei niin kesäisellä säällä

Meidän Suomiturneen viimeinen yötymisetappi oli Lappeenranta. Olimme ottaneet Scandicista tarjouksella perhehuoneen ja yllätyksekseni huoneessa oli pieni sauna. Lappeenrantaan osui hiukan viileä sää, joten oli ihana ottaa illan päätteeksi  kunnon löylyt. 

Lappeenranta on kesäkaupunkina viehättävä. Kävelimme rannassa katsomaan upeaa hiekkalinnaa, kiertelimme kaupungilla, linnoituksella ja puistoissa. Tommi halusi ostaa torilta itselleen myös paikallisen erikoisuuden, atomin. Lastenvaatekaupoissa sattui olemaan huimat alennukset, joten myös perheen pienin pääsi hyötymään päivästä. Hiukan harmitti näin pilvinen sää, mutta toisaalta ilma oli ihanan raikas ulkoilua ajatellen kun ei kuitenkaan tuullut. 

Hiekkalinna oli niin upea, että liitän kuvat ihan omaan postaukseensa huomenna. 





















hotellihuoneen pieni sauna

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

1. elokuuta 2013 klo 11.53 , Blogger Teea kirjoitti...

Tuollaiset Majurskan (erikoinen nimi muuten, kirjoitin ensin Marjuskaa) tyyliset kahvilat saavat aina ihastelemaan. Vanhoissa taloissa on tunnelmaa. Samaten tykkään kyllä torikahviloista! Esimerkiksi täällä Tampereella Laukontori on ihana alue, koska vierekkäin on niin monta kivaa kahvilaa, josta valita. Hyvällä säällä todella kiva paikka rentoutua kaupungin sykkeessä.

 
2. elokuuta 2013 klo 10.38 , Blogger SuviV kirjoitti...

Tykkään myös paljon persoonallisista kahviloista. Harmi vaan, että Suomessa kahvin ja makean herkun hinta alkaa nousta jo melkein lounaan tasolle.

 
5. elokuuta 2013 klo 13.12 , Blogger Teea kirjoitti...

Totta, ei se kovin kivaa ole maksaa kahvista ja leivonnaisesta melkein samaa mitä lounaasta, johon se kahvi (+ keksi tms) myös usein kuuluu!

 
12. elokuuta 2013 klo 10.53 , Blogger SuviV kirjoitti...

Kävin muuten viikonloppuna Laukontorilla syömässä herkullisen vohvelin. Harmi, että vohvalipaikkoja ei tunnu löytyvän ollenkaan täältä Helsingistä

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu