Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 15. elokuuta 2013

Matkakuumetta talvelle

Olemme miehen kanssa päättäneet tehdä ensi talvena yhden matkan lämpimään kohteeseen tammikuun paikkeilla ja lyhyen "talviurheilumatkan" mahdollisesti Leville pääsiäisen tienoilla. Meillä on vähän eriävät näkemykset siitä, mikä tammikuun kohteemme tulisi olemaan. Päätimmekin, että kumpikin meistä voi etsiä kolme mieleistään vaihtoehtoa ja esitellä ne toiselle. Niistä pyritään sitten valitsemaan kummankin suosikki. Matkan pituus olisi kohteesta riippuen 7-14 päivää. 

Tommin listalta tulee mitä todennäköisemmin löytymään Dubai, Thaimaa ja Kanarian saaret. Hän on meistä näissä matka-asioissa enemmän se järjen ääni ja muistuttaa, että pikkuneiti matkustaa mukana ja mahdollisimman lyhyt tai vähintäänkin suora lento on se paras vaihtoehto. Minä taas haluan yleensä matkustaa uusiin kohteisiin ja näen, että vauvankin kanssa koneen vaihtaminen ja pitkät lennot ovat vain asennekysymys. Omalta listaltani löytyisi todennäköisimmin nyt Bali, joku muu Aasian kohde ja Etelä-Afrikka. Tosin omat suosikkini vaihtelevat koko ajan.

Itse asiassa viime viikolla oli tarjolla ihan naurettavan halpa lentoyhdistelmä ja edelleen harmittaa, etten saanut ostaa sitä. Viikko Miamissa ja perään viikko Curacaossa lentoineen olisi maksanut American Airlinesin lennoilla alle 500 euroa tammikuun lopussa. Olisin ostanut nämä lennot välittömästi, mutta Tommin ei lämmennyt suunnitelmalleni. Toki Miamiin mennessä olisi ollut yksi koneenvaihto ja paluumatkalla Curacaosta kaksi vaihtoa, yksi New Yorkissa ja yksi Euroopan suurkaupungissa. 

Suunnittelen parhaillaan omia vaihtoehtojani ja ajattelinkin kysäistä, että olisiko teillä antaa hyviä vinkkejä talvikohteista? Mihin sinä lähtisit tammikuussa ja miksi? Entä osaatko suositella jotain tiettyä hotellia?

Tommin kriteerit ovat suunnilleen seuraavat:
  • Kohteeseen on suora lento tai korkeintaan yksi koneenvaihto. Mitä lyhyempi lento, sen parempi
  • Kohteessa on hygieenistä tai mahdollisuus ottaa hyvä hotelli. Minä näen tämän myös tärkeänä, sillä pikkuneiti on tammikuussa vielä alle vuoden ikäinen. 
  • Matkabudjetti / hlö pitää pysyä alle 2000 eurossa. Jos lähestymme sitä ylärajaa, niin kohteen pitäisi olla muuten edullinen tai sisältää all inclusive tms. ettei enää paikanpäällä mene paljon rahaa.
Että näin. Voin julkaista myöhemmin meidän suunnitelmia ja kummankin ehdotuksia, jos niihin löytyy kiinnostusta. 



Tunnisteet:

2 kommenttia:

5. syyskuuta 2013 klo 17.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lähtekää Dubaihin, Emirates lentää joka päivä Tukholmasta Dubaihin suoran lennon Boeing 777-300 .koneella. Sitteen vaan Norwegianilla Tukholmaan ja takaisin.

 
13. syyskuuta 2013 klo 17.06 , Blogger SuviV kirjoitti...

Dubai on tosiaan yksi vaihtoehto. Houkuttelisi joskus kokeilla tuota Emiratesia. Olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Suomestakin saa kuitenkin melko edullisia suoria lentoja Dubaihin

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu