Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

perjantai 25. lokakuuta 2013

Maailmanvalloitus on vielä pahasti kesken

Haaveenani on käydä elämäni aikana kaikissa maailman valtiossa, mutta tällä matkustusvauhdilla se ei taida valitettavasti olla mahdollista. 

Tämä kartta näyttää näppärästi miten pieneen osaan maapalloa olen toistaiseksi päässyt tutustumaan. Kartta näyttää maat, joissa olen käynyt ja niiden osuuden prosentteina maailmankartasta. Samalla paljastui muutama mielenkiintoinen seikka. Huomasin nimittäin, että minulla on edelleen käymättä pari suurta valtiota kuten Venäjä ja Kanada. En ole myöskään vielä päässyt haaveistani huolimatta käymään Etelä-Amerikassa. Afrikka on mantereena myös melkein kokonaan valloittamatta. 

Jos voisin nyt valita viisi ihan mitä tahansa maata matkakohteeksi olisivat ne seuraavat satunnaisessa järjestyksessä:

  • Etelä-Afrikka
  • Brasilia
  • Argentiina
  • Japani
  • Kanada
Onko teillä samoja kohteita haaveissa? Entä minkälaisia prosentteja te saatte omaan maailmankarttaan?


Tunnisteet:

2 kommenttia:

28. lokakuuta 2013 klo 22.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä et ole käynyt naapurissa Venäjällä? :) Tuossa kartassa aika paljon vaikuttaa prosentteihin sekin, että merkkaa Yhdysvaltiot osavaltioittain, ei yhtenä maana.

Henna

 
29. lokakuuta 2013 klo 13.53 , Blogger SuviV kirjoitti...

Hei Henna, kiitokset kommentista. Pietariin on pitänyt lähteä monet kerrat, mutta jostain kumman syystä se on aina jäänyt. Tulen ehdottomasti käymään Venäjällä vielä lähivuosien aikana.

Huomasin saman asian noiden prosenttien suhteen. Merkkasin Yhdysvallat tarkoituksella osavaltioittain eli jos olisin merkinnyt Yhdysvallat yhtenä maana olisi prosentti tietysti noussut jonkin verran. Tällä kertaa kuitenkin tietoisena valintana tämä epälooginen merkkaamistapa :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu