Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

torstai 3. lokakuuta 2013

Hotelli Shandrani Resort & Spa Mauritiuksella

Shandrani Ressort & Spa - All inclusive 

Aloitimme Mauritiuksen lomamme Beachcomber ketjuun kuuluvasta  Shandrani Resort & Spa hotellista saaren eteläosasta. Hotelli on siinä mielessä mukava, että se tarjoaa all-inclusive paketteja. Pakettiin kuuluvat kaikki ruuat, juomat ja välipalat ja mm. palvelu altaalla ja rannalla. Periaatteessa voi siis syödä ja juoda niin paljon kuin haluaa, myös alkoholia ja tyhjentää minibaarin sisällön vaikka päivittäin. Etenkin jälkiruuat veivät kielen mennessään. Pakettiin kuuluu buffet ravintola ja neljä à la carte ravintolaa, joissa voi tilailla listalta ihan mitä haluaa. Perinteisessä buffassa ei siis tarvitse syödä ollenkaan jos ei halua. Buffaan olin hiukan pettynyt, mutta listaravintoloissa osa ruuista oli tosi tosi hyviä. Valikoimaan kuuluivat muistaakseni italialainen ravintola, thairavintola ja sitten pari kansainvälistä ravintolaa. Jossain ravintoloissa ikäraja on 12 vuotta tai 15 vuotta, mutta näissä ravintoloissa järjestetään myös perheiltoja, jolloin perheen pienimmätkin ovat tervetulleita. Parhaana ravintolaelämyksenä mieleeni jäi  kuitenkin hääpakettiin kuuluva kahdenkeskinen usean ruokalajin illallinen rannalla kynttilänvalossa shampanjan ja viinin kera. 

All inclusive pakettiin kuului myös laaja valikoima urheilumahdollisuuksia, mm. ilmaiset tenniskentät, kuntosali, sauna ja höyrysauna, 9-reikäinen golfkenttä, snorklaus, lasipohjavene, vesihiihto, muita vesiurheilulajeja, pöytätennistä, ohjattuja aktiviteetteja ja tunteja sekä lisämaksusta sukellus ja purjehdus. Hotellissa on myös todella tasokas Clarins spa erillismaksusta. Kannattaa ehdottomasti käydä hoitolassa. Hoidot ovat paikalliseen hintatasoon nähden kalliita, mutta minusta ihan hintansa arvoisia ja samalla maksulla voi myös rentoutua spa-alueen saunoissa ja altaalla, jotka olivat oman käyntini aikana rauhallisia. Spassa oli myös mielettömän kaunis ulkosuihku, jossa seinät olivat kiveä, valo kajasti lämpimästä maahan asetetusta kivestä ja taivas toimi kattona. 

Shandranin all inclusiveen kuului ilmainen 9 reiän golfkenttä

Meidän hotellihuone oli edullisimman hintaluokan huone. Huone oli kuitenkin todella tilava ja viihtyisästi sisustettu. Yhtään enempää tilaa en olisi tarvinnut. Kaikista huoneista on näkymä merelle ja oma pieni terassi. Harkitsisin kuitenkin ehkä yhtä hintaluokkaa kalliimpaa beach front huonetta riippuen matkan ajankohdasta. Meidän terassi oli nyt todella tuulinen kun taas beach front huoneista suurin osa oli alueilla, joihin tuuli vähemmän ja huoneesta pääsi melkein suoraan rannalle. Kaikista huoneista on kuitenkin lyhyt matka rannalle tai altaalle eli siinä mielessä kalliimpi huone ei ole ollenkaan välttämätön. Kalliimman hintaluokan huoneet sopivat parhaiten mielestäni pienten lasten kanssa matkustaville (jotka viettävät paljon aikaa myös huoneessa) tai erillisluksusta hakeville. 

kuvassa näkyy osa huoneestamme
näkymä meidän terassilta

Kuvassa on hotellin toinen allasalue. Allas on suuri eli kuva vähän valehtelee


Ylipäätään Mauritiuksella suhtaudutaan lapsiin todella suopeasti ja kaikki olivat leikittämässä vauvaa ja hymyilemässä vauvalle. Hotelli tarjoaa yli 3-vuotiaille lastenklubin ja heillä on myös yksityisiä lastenhoitopalveluja erillismaksusta siitä pienemmille. Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja muisti meidän vauvan nimen joka paikassa. Lastenhoitopalveluista en osaa kuitenkaan sanoa mitään, sillä emme käyttäneet niitä.  

Hotelli on vähän kuin pieni kylä ja siellä pääsi hyvin liikkumaan vaunujen kanssa. Uima-allasalueita oli kaksi. Altaat eivät ole lämmitettyjä. Rantoja oli useampia ja lisäksi hotellin alueella on viihtyisiä "lepopaikkoja" eri puolilla pihaa. Shandrani oli yksinkertaisesti paratiisi. :)

hotellin aula
hotellilta löytyy useampia rantakaistaleita ja ainakin nyt syyskuussa sai löhöillä melko rauhassa
osa ranta-alueista oli yksityisempiä
osa rannoista oli taas vähän suurempia ja yleisempiä






näitä lepoalueita löytyi eri puolilta hotellia

alueella oli myös karua luonnonrantaa ilman aurinkotuoleja



eläimiä alueella ei näkynyt lintuja ja näitä muutamia  isoja pörriäisiä lukuunottamatta



Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu